Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο σοκ στην Κω και στον χώρο του μπάσκετ: «Έσβησε» ο 34χρονος Δημήτρης Παπούλης

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

3 Οκτωβρίου 2022 20:58
Απίστευτο σοκ στην Κω και στον χώρο του μπάσκετ: «Έσβησε» ο 34χρονος Δημήτρης Παπούλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο σοκ για την Κω, απίστευτο σοκ για τους συγγενείς, απίστευτο σοκ για την ομάδα του Φοίβου και για όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ.

Ο 34χρονος αθλητής, αρχηγός του Φοίβου, Δημήτρης Παπούλης έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα και σκόρπισε σε θλίψη στους πάντες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ΙΧΕ αυτοκίνητο που επιχείρησε να στρίψει στον κόμβο «της Πειραιώς (λίγο πριν την είσοδο της πόλης) γύρω στις 6 και μισή το βράδυ, συγκρούστηκε με την διερχόμενη μοτοσυκλέτα του Δημήτρη.

Δείτε επίσης: Πέθανε η Βάνα Κορομβόκη

Ένα παιδί χαμηλών τόνων, χαμογελαστό και ευχάριστο που είχε καλές σχέσεις με όλους στον χώρο του μπάσκετ και στην καθημερινότητα του δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας. Καλό ταξίδι Δημήτρη, θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του.

Καστοριά: Ανείπωτη τραγωδία με 33χρονη - Πέθανε ξαφνικά μέσα σε καφετέρια

πεθανε-33χρονη-στην-καστορια-3-10

Αδιανόητη είναι η τραγωδία στην Καστοριά με μια νέα γυναίκα να χάνει ξαφνικά την ζωή της σε ηλικία μόλις 33 ετών. Δεν έχουν τέλος οι αναπάντεχοι θάνατοι ανθρώπων που δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας, όμως το νήμα της ζωής τους κόβεται τόσο γρήγορα και περίεργα…

Το μεσημέρι του Σαββάτου (1/10), μια 33χρονη γυναίκα από την Καστοριά, αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν σε καφετέρια της πόλης. Έπειτα από λίγο κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των φίλων της και των έκπληκτων θαμώνων.

Στην υπόθεση της Καστοριάς απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία

Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς αλλά ήταν αργά. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών η γυναίκα κατέληξε. Πλέον η νεκροψία θα προσπαθήσει να ρίξει φως στα αίτια θανάτου της. Η 33χρονη κοπέλα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και κατοίκους της περιοχής.

Η εξόδιος ακολουθία της 33χρόνης Δήμητρα Στυλιάδου έγινε σήμερα (3/10) και ώρα 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Καστοριάς. Καλό παράδεισο και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share