Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Super League: Τεσσάρα Παναιτωλικού στα Γιάννενα με απολαυστικό Καρέλη (photos)

Ο ΠΑΣ δε μπόρεσε να αντισταθεί στις ορέξεις των φιλοξενούμενων

3 Οκτωβρίου 2022 20:47
Super League: Τεσσάρα Παναιτωλικού στα Γιάννενα με απολαυστικό Καρέλη (photos)
Πηγή φωτογραφίας: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παναιτωλικός πήρε το διπλό σε μία δύσκολη έδρα. Επικράτησε 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για την 6η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε στους δέκα βαθμούς, αφήνοντας στους τέσσερις τους Ηπειρώτες. Ο Νίκος Καρέλης έκανε εκπληκτική εμφάνιση κάνοντας χατ-τρικ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε καλύτερα, ωστόσο ο Παναιτωλικός απέκτησε προβάδισμα. Έπειτα από ένα γύρισμα του Μλάντεν, ο Μόρσεϊ μπήκε αριστερά στην περιοχή, πλάσαρε και άνοιξε το σκορ στο 7'. Οι φιλοξενούμενοι επιχειρούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα και βρήκαν δεύτερη φορά δίχτυα στο 25ο λεπτό. Ο Λάρσον από τα αριστερά τροφοδότησε τον Καρέλη, ο οποίος από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-2: Δικέφαλος... Αϊτόρ και φουλ για πρωτάθλημα!

πασ-γιαννενα-παναιτωλικοσ-σουπερ-λιγκ-3-10
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI

Πριν από το τέλος του πρώτου μέρους ο ΠΑΣ Γιάννινα ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Ο Εραμούσπε πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους μετά από εκτέλεση κόρνερ και με το κεφάλι μείωσε σε 2-1 στο 34ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος οι Ηπειρώτες μπήκαν με διάθεση να ισοφαρίσουν, όμως δυσκολεύονταν πολύ να δημιουργήσουν. Ο Παναιτωλικός το εκμεταλλεύτηκε και "κλείδωσε" το παιχνίδι. Σε γέμισμα στην περιοχή, ο Κορνέλιους πήρε την κεφαλιά και ο Καρέλης έκανε την προβολή για το δεύτερό του γκολ στο 71'. Ο Παναιτωλικός χτύπησε ξανά στην κόντρα και ανέβασε περισσότερο τον πίνακα του σκορ. Ο Καρέλης πάτησε στην περιοχή, έκανε το πλασέ και ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, πανηγυρίζοντας με το siu του Ρονάλντο.

πασ-γιαννενα-παναιτωλικοσ-σουπερ-λιγκ-3-10
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης, Μπαγκαλιάνης, Εραμούσπε, Κιάκος, Σόρια, Καραχάλιος, Λιάσος (59' Τζήμας), Ποζνάνσκι (81' Λώλης), Ροστέρο, Μορέιρα (81' Μπαλάν), Σταματελόπουλος (72' Παμλίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (80' Φλόρες), Ντίας (59' Μάρτενσον), Ντουάρτε, Σενγκέλια (59' Κολοβός), Μόρσεϊ (59' Νταγκό), Καρέλης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share