Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Ντεμπούτο για φίλημα από Μπακαμπού και Μίτσελ!

Πώς ξεκίνησαν οι Ολυμπιακός και Ατρόμητος

2 Οκτωβρίου 2022 18:04
Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Ντεμπούτο για φίλημα από Μπακαμπού και Μίτσελ!
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: O Mπακαμπού με δύο γκολ, ο Μίτσελ με τρίποντο! Ιδανικό ντεμπούτο και για τους δύο στα «ερυθρόλευκα» κι επιστροφή του Ολυμπιακού στις νίκες με το 2-0 επί του Ατρομήτου. Χαμένο πέναλτι από τον Ελ Αραμπί, πρώτη εμφάνιση και για Σαμασέκου. Εμεινε στον πάγκο ο Μαρσέλο.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Aστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0: Μπαρτόλο κερνάει, Αστέρας νικάει!

Στην επιστροφή του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού οι Πειραιώτες έκαναν ένα πολύ καλό α' μέρος στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ήταν στο πιο μεγάλο διάστημα του ματς ανώτεροι του Ατρόμητου και πήραν τον αγώνα με σκορ 2-0. Έχασε πέναλτι ο Ελ Αραμπί αλλά ευστόχησε από τα 11 βήματα ο Μπακαμπού, που έβαλε 2 γκολ στο ντεμπούτο του ως βασικός στον Ολυμπιακό στο φαληρικό γήπεδο (με τον Άρη είχε μπει ως αλλαγή στον αγώνα).

Πώς ξεκίνησαν οι Ολυμπιακός και Ατρόμητος

Ο Μίτσελ στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό αποφάσισε να στηριχθεί σε πρώτη φάση στο 4-4-2. Τέρμα ο Τζολάκης, άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά με Βρσάλικο, Σισέ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ. Κέντρο με Εμβιλά, Χουάνγκ Ίνμπομ, άκρα επίθεσης με Βρουσάι και Μασούρα και μπροστά Αραμπί και Μπακαμπού.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια, άμυνα με Κιβρακίδη, Σουάρεθ, Χατζηισαϊα και Ντε Μποκ, κέντρο με Φριτζόνσον και Έντερ Γκονζάλες, στα άκρα Ροτάριου και ο Ρομπάιγ και πίσω από τον Κιάρτανσον ο Κουέν.

Πολύ βελτιωμένος ο Ολυμπιακός, σκόραρε με πέναλτι ο Μπακαμπού αφού αστόχησε από τα 11 βήματα ο Αραμπί

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Ντεμπούτο για φίλημα από Μπακαμπού και Μίτσελ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός του α' μέρους έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Αναμφίβολα ήταν καλύτερος του Ατρόμητου έστω και εάν χρειάστηκε το πέναλτι Μπακαμπού στις καθυστερήσεις για να βρει δίχτυα για το 1-0. Μόλις στο 5' ο Σισέ είχε μία κεφαλιά που πήγε στα χέρια του αντίπαλου γκολκίπερ. Στο 13' μία κεφαλιά του Σισέ έφυγε λίγο έξω από ένα κόρνερ του Χουάνγκ.

Το... κρεσέντο του Ολυμπιακού συνεχίστηκε. Στο 15' ένα ψαλιδάκι του Μπακαμπού ήταν που αποκρούστηκε δύσκολα. Στο 30' υπήρξε μεγάλη φάση με κεφαλιά Μπακαμπού από κοντά έπειτα από σέντρα Ρέαμπτσιουκ. Στο 34' είχε πάλι φάση ο Μπακαμπού με σουτ που μπλόκαρε ο Γιαννιώτης. Στο 36' ο Μασούρας πήρε σωστά πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή. Ένα χέρι του Σουάρεθ.

Όμως στο 38' ο Γιαννιώτης απέκρουσε το πέναλτι του Αραμπί. Στο 39' ο Μασούρας έχασε τετ α τετ με τη μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι.

Στο 40' ένα σουτ του Μπακαμπού μετά από συνεργασία με τον Αραμπί έφυγε έξω. Στο 45+ ο Μπακαμπού πήρε το πέναλτι από μαρκάρισμα του Κιβρακίδη από πίσω. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γαλλοκονγκολέζος εκτέλεσε το πέναλτι για να κάνει το 1-0.

Σπουδαία και κομβική επέμβαση Τζολάκη στον Φριτζόνσον και 2ο γκολ ο Μπακαμπού

Λίγο μετά το ξεκίνημα του β' μέρος και ειδικότερα στο 49' ο Τζολάκης έκανε σπουδαία επέμβαση πάνω στον Φριτζόνσον κρατώντας το μηδέν για τον Ολυμπιακό (σε κεφαλιά του παίκτη του Ατρόμητου). Στο 55' ο Μπακαμπού έχασε ξανά μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά πολύ έξω μετά από σέντρα Βρουσάι.

Στο 57' ο Χουάνγκ έβγαλε εξαιρετικά στον Μπακαμπού που βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννιώτη αλλά το σουτ του αποκρούστηκε. Στο 68ο λεπτό ο Ολυμπιακός έβγαλε μία εξαιρετική επίθεση με Βαλμπουενά να στέλνει τη μπάλα... συστημένη στον Μπακαμπού και αυτός από κοντά να κάνει το 2-0 παρότι ο Γιαννιώτης πήγε στην πορεία της μπάλας και τη βρήκε για λίγο.

Στο 73' ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έβγαλε για τον Γκάρι Ροντρίγκες που πήγε να περάσει τον Γιαννιώτη, εν μέρει τα κατάφερε αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Στο 86' ο Μουνίθ είχε ένα φάουλ που πέρασε έξω. Στο 90' ο Γκάρι Ροντρίγκες έχασε τετ α τετ. Το σουτ του πήγαινε προς τα δίχτυα αλλά έδιωξε ο Χατζηισαϊας πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στα τελευταία λεπτά ο Ατρόμητος πήρε κάποια μέτρα και έψαξε το γκολ για να μειώσει στο σκορ αλλά δεν κατάφερε κάτι. Έτσι το ματς έκλεισε με το σκορ 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share