Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παππού, γυρίσαμε σπίτι: Μια βραδιά που θα θυμούνται κάθε ΑΕΚτσής για πάντα! (videos)

Το χρονικό των εγκαινίων της OPAP Arena

1 Οκτωβρίου 2022 10:09
Παππού, γυρίσαμε σπίτι: Μια βραδιά που θα θυμούνται κάθε ΑΕΚτσής για πάντα! (videos)
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ΑΕΚ επέστρεψε στο σπίτι της! 19 χρόνια από τότε που... ξεσπιτώθηκε από την Νέα Φιλαδέλφεια και ταλαιπωρήθηκε όλο αυτό το διάστημα, η Ένωση βρίσκεται και πάλι στην πατρογονική της εστία, κάτι που «σφράγισε» χθες (30/9) με μια υπέροχη βραδιά στην νεόδμητη OPAP Arena.

Κανείς δεν έλειπε από αυτό το ραντεβού. Ήταν όλοι τους εκεί. Όσοι πρόλαβαν κι όσοι δεν πρόλαβαν.

Όσοι το ονειρεύτηκαν μια ζωή, όσοι παρακολουθούσαν μέρα με την μέρα την εξέλιξη των έργων.

Δεν έλειπε κανείς από αυτή την γιορτή.

Οι πρόσφυγες που έβαλαν την θεμέλια λίθο στα ιερά αυτά χώματα, οι ιδρυτές της Ένωσης, όλοι όσοι φόρεσαν την φανέλα τους, μικροί, μεγάλοι, νέοι, γέροι, παιδιά, άνδρες, γυναίκες. Ήταν όλοι τους εκεί.

H OPAP Arena αριθμεί 32.500 καρεκλάκια, όμως για αυτό το βράδυ κατάφερε να χωρέσει όλες τις κιτρινόμαυρες ψυχές αυτού του πλανήτη.

Ήταν όλοι τους εκεί. Ο 92χρονος Κώστας Νεστορίδης, ο οποίος συγκίνησε με την παρουσία του σε αμαξίδιο. Ο αγαπημένος Θ(ε)ωμάς των οπαδών της ΑΕΚ, ο ασύγκριτος Θωμάς Μαύρος, παλιοί και νέοι άσοι. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που έκανε πραγματικότητα το όνειρο όλων των κιτρινόμαυρων οπαδών.

Επώνυμοι και ανώνυμοι ΑΕΚτζήδες. Η ομάδα με σύσσωμο το προπονητικό της επιτελείο. Δεν έλειπε κανείς.

Στην φαντασμαγορική τελετή των εγκαινίων, ακόμα και οι πιο σκληροί θα πρέπει να ένιωσαν ένα ενοχλητικό σκουπιδάκι να μπαίνει μέσα στο μάτι της.

Η ΑΕΚ δεν είναι πλέον άστεγη. Πέρασε η μπόρα. Πέρασε…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, μάλιστα έστειλε μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, για την επιστροφή στο σπίτι της, ανανεώνοντας το ραντεβού για την Δευτέρα και την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

«Ήταν μια μαγική βραδιά! Και θα ζήσουμε κι άλλες από εδώ και πέρα στην OPAP ARENA! Επιστρέψαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια!Ραντεβού την Δευτέρα στο Ναό μας!», ανέφερε το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πηγή: Sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share