Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βόμβα μεγατόνων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ο ιδιοκτήτης της Παρί εμπλέκεται σε υπόθεση εκβιασμού και απαγωγής

«Σεισμός» στα θεμέλια της γαλλικής ομάδας

29 Σεπτεμβρίου 2022 12:19
Βόμβα μεγατόνων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ο ιδιοκτήτης της Παρί εμπλέκεται σε υπόθεση εκβιασμού και απαγωγής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, εμπλέκεται σε σκάνδαλο υπόθεσης εκβιασμού εναντίον επιχειρηματία που ήταν έτοιμος να ξεσκεπάσει τον Άραβα μεγιστάνα, για παράτυπη επιλογή του Κατάρ για την διεξαγωγή του φετινού Μουντιάλ, όπως ανέφερε η εφημερίδα Liberation.

Η γαλλική εφημερίδα στο σημερινό της φύλλο δημοσιεύει μια αναλυτική έρευνα για την εμπλοκή του Αλ Κελαϊφί σε υπόθεση απαγωγής και εκβιασμού, ενός Γαλλοαλγερινού επιχειρηματία. Σύμφωνα με την Liberation, ο Tayeb B, όπως αναφέρουν ότι είναι το όνομα του εν λόγω επιχειρηματία, συνελήφθη στις 13 Ιανουαρίου 2020 στο Κατάρ και φυλακίστηκε μέχρι την 1η Νοεμβρίου του ίδιου έτους.

Ο Γαλλοαλγερινός επιχειρηματίας φέρεται να είχε ευαίσθητο υλικό στο οποίο θα εμφανιζόταν το όνομα του προέδρου της Παρί ως ένας από τους εμπλεκόμενους στην παράτυπη εκλογή του Κατάρ ως τόπου διεξαγωγής αυτού του Μουντιάλ. Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα ο Tayeb B., κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση, αφέθηκε ελεύθερος μόνο όταν παρέδωσε τα έγγραφα στους δικηγόρους του Αλ Κελαϊφί μέσω εμπιστευτικής συμφωνίας.

Όλοι εκεί στη μεγάλη μέρα της ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το sold out για τα εγκαίνια της «OPAP Arena»

Λίγες ώρες ήταν αρκετές ώστε να υπάρξει ξεπούλημα των εισιτηρίων που απέμειναν μετά από όσα είχαν εξασφαλίσει, έχοντας προτεραιότητα, οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας.

Έτσι, την Παρασκευή (30/09) στις 20:00, περισσότεροι από 30.000 φίλοι της ΑΕΚ θα βρεθούν στις εξέδρες της OPAP ARENA για να παρακολουθήσουν δια ζώσης το τελετουργικό των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ομάδας, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε επίσης: AEK: Η τελική χωρητικότητα της «Αγια-Σοφιάς - Opap Arena» - Τι προβλέπει η άδεια της Περιφέρειας

Η σχετική πλατφόρμα ενεργοποιήθηκε στις 10 το πρωί της Τετάρτης (28/09) και χρειάστηκαν μόλις τρεισήμισι ώρες ώστε να υπάρξει sold out για το τεράστιο γεγονός στην ιστορία της ομάδας. Πλέον θα γίνει έκδοση εισιτηρίων μόνο αν υπάρξουν επιστροφές από τα "εμπορικά" εισιτήρια, απ' αυτά δηλαδή που είχαν πάρει οι χορηγοί που συνεργάζονται με την ΑΕΚ.

Στα εγκαίνια θα λειτουργήσει για πρώτη φορά και η μπουτίκ της Ένωσης στο νέο της σπίτι. Η νέα μπουτίκ θα στεγάζεται μέσα στο γήπεδο στο κεντρικό κτίριο, αυτό που θα υπάρχουν στο μέλλον και τα μουσεία και το ρεστοράν στο ισόγειο. Η λειτουργία της θα ξεκινήσει στις 16:00.

Υπενθυμίζεται πως ο παρουσιαστές της ιστορικής βραδιάς των εγκαινίων της OPAP Arena θα είναι οι ηθοποιοί, Αντώνης Αντωνίου και Ναταλία Δραγούμη, με αμφότερους να έχουν μια μακρά πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο και έχουν δηλώσει μάλιστα υποστηρικτές της ΑΕΚ.

Όσο για εκείνους που δεν θα είναι οι τυχεροί που θα βρεθούν στις εξέδρες του νέου κιτρινόμαυρου στολιδιού, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ξεχωριστό αυτό γεγονός μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης (ΕΡΤ3).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share