Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο Μαρσέλο, καθυστερεί κι άλλο το ντεμπούτο του!

Προβληματισμός στο λιμάνι

21 Σεπτεμβρίου 2022 15:06
Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο Μαρσέλο, καθυστερεί κι άλλο το ντεμπούτο του!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρεις εβδομάδες μετά την έλευσή του, ο Μαρσέλο παραμένει σε κατάσταση προετοιμασίας και όπως αναφέρεται στον ερυθρόλευκο Τύπο, η πρεμιέρα του αργεί για απροσδιόριστο χρόνο και σίγουρα δεν θα είναι στην επανέναρξη όπως αρχικά υπολογιζόταν…

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αποτέλεσε δίχως αμφιβολία το μεταγραφικό "μπαμ" όχι μόνο της χρονιάς, αλλά -τουλάχιστον- της δεκαετίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας μόλις αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί χιλιάδες κόσμου του Ολυμπιακού να του επιφύλαξαν μία... φαντασμαγορική υποδοχή στο "Γ.Καραϊσκάκη" στις 5 Σεπτεμβρίου, ωστόσο για να τον δουν να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα σε επίσημο παιχνίδι, φαίνεται πως θα χρειαστεί να κάνουν αρκετή υπομονή ακόμα.

Ο Μαρσέλο έχει ξεκινήσει προπονήσεις στο Ρέντη από τις 6/9, μόλις μία ημέρα μετά δηλαδή την άφιξή του στη χώρα μας. Αισίως λοιπόν συμπληρώνει τουλάχιστον μισό μήνα προπονήσεων με τους πρωταθλητές, παρά ταύτα η αγωνιστική του κατάσταση δεν είναι τέτοια που να του επιτρέπει να μπει σύντομα στις επάλξεις.

Μαρσέλο Ολυμπιακός
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο 34χρονος άσος άλλωστε ερχόταν από τετράμηνη αποχή, όλο το καλοκαίρι αρκέστηκε μόνο σε ατομικές προπονήσεις, ενώ συν τοις άλλοις είναι επιρρεπής και σε μικροτραυματισμούς. Ως εκ τούτου θέλει αρκετή δουλειά ακόμα για να είναι στο κατάλληλο επίπεδο να αγωνιστεί και βεβαίως μοιάζει αδύνατο να τον δούμε με την επανέναρξη της Superleague, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο στο Φάληρο. Όσο για το πότε θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του; Είναι ακόμα άγνωστο...

Αυτό μάλιστα τη στιγμή που ο Ρέαμπτσιουκ είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση εδώ και καιρό, αποτελώντας σταθερά τον “αδύναμο κρίκο” των πρωταθλητών, ενώ ο Λάιντνερ έχει ακόμα πρόβλημα με τα χαρτιά του, με αποτέλεσμα να μην έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό.

Κι εδώ βέβαια αξίζει να μπει σε αντιδιαστολή ο Χάμες Ροντρίγκες, που κι αυτός ερχόταν από πολύ μεγάλη αποχή. Εδώ κι ένα εξάμηνο, είχε να επιδείξει μόλις μία συμμετοχή με την Αλ Ραγιάν ο Κολομβιανός σταρ, παρά ταύτα πάτησε Ελλάδα και μετά από ελάχιστα 24ωρα έπαιξε βασικός και μάλιστα σε ένα παιχνίδι με απαιτήσεις, όπως αυτό με τον Άρη.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share