Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Λύγισε» η Εθνική στο Eurobasket 2022 - Τα κλάματα των διεθνών μετά τον αποκλεισμό

Συγκλονίζουν οι αντιδράσεις μετά την ήττα

14 Σεπτεμβρίου 2022 07:24
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Λύγισε» η Εθνική στο Eurobasket 2022 - Τα κλάματα των διεθνών μετά τον αποκλεισμό
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

HΕθνική ομάδα απέτυχε να μπει στην τετράδα του Eurobasket 2022 μετά από την ήττα-αποκλεισμό από την οικοδέσποινα Γερμανία και ολοκληρώνει την παρουσία της στη διοργάνωση καταλαμβάνοντας την 5η θέση με ρεκόρ 6-1. Το βράδυ της Τρίτης οι Γερμανοί έκαναν το... παιχνίδι της ζωής τους επιβεβαιώνοντας πως αουτσάιντερ πριν από την έναρξη της διοργάνωσης έχουν πλέον εξελιχθεί σε διεκδικητή και τους χρυσού μεταλλίου. Η επόμενη ημέρα για την Ελλάδα έχει το μεγάλο ραντεβού του 2023, το Μουντομπάσκετ, στο οποίο η Εθνική μας ομάδας θα θέλει να βρίσκεται παίρνοντας το εισιτήριο από την προκριματική φάση.

Η καλύτερη παρακαταθήκη πάντως για το μέλλον της ομάδας, είναι οι αντιδράσεις των διεθνών τις επόμενες ώρες μετά από τον αποκλεισμό. Είτε on camera, είτε μέσω των social media ή ακόμα και σε «ιδιωτικές στιγμές» άπαντες έδειξαν πόσο ήθελαν να προχωρήσουν στη διοργάνωση αλλά και να «ντύσουν» με ένα μετάλλιο την τελευταία μεγάλη γενιά του ελληνικού μπάσκετ.

Ο φύσει ηγέτης αυτής της ομάδας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, έστειλε μέσα από το Instagram το δικό του μήνυμα. Ανεβάζοντας ένα βίντεο όπου ο ίδιος αλλά και τα αδέρφια του, τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο.

Νωρίτερα, αμέσως μετά το τέλος του ματς, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στην κάμερα, ενώ δεν κατάφεραν να συγκρατηθούν και άλλοι παίκτες, όπως ο αρχηγός της Ομάδας, Κώστας Παπανικολάου, αλλά και ο εξαιρετικός στο παιχνίδι με τη Γερμανία, Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share