Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκαριστικές εικόνες στο Κάντιθ-Μπαρτσελόνα: Οπαδός κατέρρευσε στην εξέδρα - Η στιγμή που ο Λεντέσμα τρέχει με τον απινιδωτή (video)

Συντετριμμένοι άπαντες στο γήπεδο

10 Σεπτεμβρίου 2022 22:30
Σοκαριστικές εικόνες στο Κάντιθ-Μπαρτσελόνα: Οπαδός κατέρρευσε στην εξέδρα - Η στιγμή που ο Λεντέσμα τρέχει με τον απινιδωτή (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στιγμές αγωνίας στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Κάντιθ, το οποίο διεκόπη στο 83' λόγω επείγουσας ιατρικής ανάγκης οπαδού στην εξέδρα, με το σκορ να είναι στο 2-0 υπέρ των Καταλανών.

Δείτε επίσης: Champions League: Έπεσε η αυλαία της 1ης αγωνιστικής με 26 γκολ - Ρεσιτάλ Λεβαντόφσκι και «τραγωδία» για Λίβερπουλ στην Ιταλία (video)

Τα επιτελεία των δύο ομάδων έσπευσαν κοντά στον άτυχο θεατή, για να τον βοηθήσουν. Σύμφωνα με τη Marca πρόκειται για ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος κατέρρευσε στις εξέδρες του γηπέδου, την ώρα του ματς. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καρδιακή προσβολή.

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή όταν ο Λεντέσμα μετέφερε το κιτ του απινιδωτή στις κερκίδες, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, ενώ ο Αραούχο έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και προσευχόταν.

Οι παίκτες και τα επιτελεία των δύο ομάδων παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την προσπάθεια των ιατρικών επιτελείων να κρατήσουν στη ζωή τον θεατή. Μετά από είκοσι, περίπου, λεπτά διακοπής ο διαιτητής έδωσε εντολή στους παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια.

Να σημειωθεί πως ένας ακόμη άνθρωπος, δίπλα στο περιστατικό, λιποθύμησε. Το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά μετά από μία ώρα διακοπής. Ο πρόεδρος της Κάντιθ δήλωσε από τα μεγάφωνα του γηπέδου τα ευχάριστα νέα: «Έχει ανακτήσει τον παλμό του και έχει αποχωρήσει με ασθενοφόρο. Κατέρρευσε δεύτερη φορά, αλλά στο τέλος κατάφεραν να τον επαναφέρουν».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share