Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δωρεάν μαθήματα Mat Pilates στο ΚΠΙΣΝ

Μην το χάσεις!

9 Σεπτεμβρίου 2022 15:29
Δωρεάν μαθήματα Mat Pilates στο ΚΠΙΣΝ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μπορείς να απολαύσεις δωρεάν μαθήματα Pilates Mat και να γυμνάσεις ψυχή και σώμα.

Το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα Mat Pilates για προχωρημένους περιλαμβάνει ένα δυναμικό ασκησιολόγιο, εφαρμόζεται με την καθοδήγηση και επίβλεψη επαγγελματιών φυσικής αγωγής και απευθύνεται σε άτομα που αναζητούν περισσότερη ενδυνάμωση.

Θυμηθείτε να φορέσετε άνετα ρούχα και να φέρετε το δικό τους στρώμα Pilates.

Παρασκευή 2, 9, 16, 23, 30/9
08:30 - 09:30

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΣΚΑΛΙΑ

Για ενήλικες
Έως 30 συμμετοχές

Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας

Γιατί Pilates;

Γυμνάζει όλο το σώμα

Σε αντίθεση με ορισμένες μορφές άσκησης, το Pilates δεν αναπτύσσει υπερβολικά κάποια μέρη του σώματος παραμελώντας άλλα. Η φιλοσοφία της μεθόδου Pilates ναι μεν επικεντρώνεται στην δύναμη του κορμού, αλλά δεν παύει να γυμνάζει το σώμα ως ολοκληρωμένο σύνολο.

Οι προπονήσεις Pilates προάγουν την ισορροπημένη ανάπτυξη μυών, καθώς και την ευελιξία, αυξάνοντας το εύρος της κίνησης των αρθρώσεων

Ένας δυνατός κορμός, σε συνδυασμό με ένα καλλίγραμμο και όχι ογκώδες κορμί, το οποίο βρίσκεται σε αρμονία με το πνεύμα σας, αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό φυσικής κατάστασης, ο οποίος είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί σε άλλα είδη προπόνησης.

Προσαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης

Είτε είστε ηλικιωμένος που θέλετε απλά να ασκείστε έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η καθημερινότητά σας , είτε είσαστε αρχάριος στη γυμναστική , είτε κάνετε πρωταθλητισμό και θέλετε το κάτι παραπάνω για να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας, το Pilates θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας!

Οι ασκήσεις της μεθόδου αυτής, είναι χωρισμένες σε επίπεδα, οπότε είναι ιδανικές για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης και μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει η συγκεκριμένη προπόνηση.

Επίσης , οι ασκήσεις Pilates θεωρούνται κατάλληλες και για εγκύους, διότι διδάσκουν τη σωστή χρήση της αναπνοής και δυναμώνουν τους μύες που περιβάλλουν τη σπονδυλική στήλη. Η μέθοδος Pilates κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, συμβάλλει αποδεδειγμένα σε έναν πιο εύκολο και πιο ανώδυνο τοκετό.

Όπως συμβαίνει και στην κολύμβηση , η μέθοδος pilates, γυμνάζει ολόκληρο το σώμα χωρίς να καταπονεί τις αρθρώσεις. Για τον λόγο αυτό, δεν αποτελεί μόνο μια πετυχημένη μέθοδο για την λειτουργική εκγύμναση του σώματος, αλλά και μια αποδεδειγμένα επιτυχημένη μέθοδο αποκατάστασης τραυματισμών.

Δωρεάν μάθημα Mat Pilates στο ΚΠΙΣΝ

Βελτιώνει την ευλυγισία

Με τις Pilates, επιτυγχάνετε την ασφαλή αύξηση του μήκους και της έκτασης των μυών, καθώς και της εμβέλειας της κίνησης των αρθρώσεων. Με τις βασικές ασκήσεις stretching, μπορεί να μην φτάσετε σε υπερβολικά επίπεδα ευλυγισίας όπως με τη Yoga, αλλά θα αποκτήσετε ένα κορμί, το οποίο μπορεί να λυγίζει και να τεντώνεται έτσι ώστε να είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας.

Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας

Μπορεί να φαίνεται παράδοξο, αλλά όσο περισσότερο ασκείστε με τη μέθοδο pilates, τόσο περισσότερη ενέργεια έχετε. Κάθε προπόνηση αυξάνει τις αναπνοές και την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρει τη σπονδυλική στήλη και τους μυς και πλημμυρίζει το σώμα με τα καλά συναισθήματα που αποκομίζετε από την άσκηση ολόκληρου του σώματος.

Βοηθά στην απώλεια βάρους

Εάν ασκείτε τακτικά, θα αλλάξει το σώμα σας. Η μέθοδος Pilates, είναι γνωστή για τη δημιουργία ισχυρών και ευέλικτων μυών, οι οποίοι είναι καλοσχηματισμένοι, χωρίς να έχουν περιττό όγκο. Το Pilates συμβάλλει στην τόνωση των μυών, φέρνει ισορροπία στο σώμα, υποστηρίζει την όμορφη στάση του σώματος και σας διδάσκει πως να κινείστε με ευκολία και χάρη. Όλα αυτά τα πράγματα θα σας κάνουν να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη και να αισθάνεστε όμορφα!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share