Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

EuroBasket 2022: Απόλυτη κυρίαρχος η Σερβία επικράτησε της Πολωνίας με 96-69

Πήρε άνετα το παιχνίδι

9 Σεπτεμβρίου 2022
EuroBasket 2022: Απόλυτη κυρίαρχος η Σερβία επικράτησε της Πολωνίας με 96-69
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Eurobasket 2022: Η Σερβία ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο παρκέ και επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση της Πολωνίας με 96-69 στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων, κλείνοντας παράλληλα ραντεβού με την Ιταλία στη φάση των "16".

Μία δυνατή προπόνηση πριν από τη φάση των "16" έδωσε η Σερβία που με τον Νίκολα Γιόκιτς να κάνει και πάλι μεγάλο ματς, κέρδισε την Πολωνία με 96-69 στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων.

Δείτε επίσης: EuroBasket / Κροατία - Ουκρανία: Νίκησε, αλλά δεν πρόλαβε τη δεύτερη θέση (video)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο φετινό EuroBasket και ήταν εξαιρετικός, την ώρα που κανείς Σέρβος δεν υστέρησε. Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς είδε τους παίκτες του να μην ρίχνουν τον ρυθμό παρά το γεγονός πως είχαν στο τσεπάκι την πρώτη θέση του ομίλου. Από την άλλη οι Πολωνοί βρέθηκαν από νωρίς να κυνηγούν με μεγάλες διαφορές στο ματς και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω απέναντι στον Νίκολα Γιόκιτς και την παρέα του.

Έτσι η Πολωνία τερμάτισε στην τρίτη θέση πίσω από την Φινλανδία και θα αντιμετωπίσει την δεύτερη του Γ' ομίλου, Κροατία στην επόμενη φάση των 16 καλύτερων ομάδων της διοργάνωσης.

Πρώτος σκόρερ για την Σερβία ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Νίκολα Γιόκιτς με 19 πόντους, ενώ στην πρώτη του εμφάνιση στη φετινή διοργάνωση ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ήταν εξαιρετικός έχοντας 16 πόντους. Εννιά ασίστ για τον Βασίλιε Μίτσιτς, ενώ 11 πόντους είχε ο Κάλινιτς και 15 ο Γκουντουριτς.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share