Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Ιγνάτης Κατερτζιδέλης

Θρήνος στον ΠΑΟΚ

7 Σεπτεμβρίου 2022 17:33
Πέθανε ο Ιγνάτης Κατερτζιδέλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ΠΑΟΚ: Στο πένθος «βυθίστηκε» η οικογένεια του «Δικεφάλου του Βορρά», μετά τη είδηση του θανάτου του Ιγνάτη Κατερτζιδέλη.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο σκηνοθέτης της «Εμμανουέλας» Ζιστ Ζεκέν

Ο Κατερτζιδέλης ήταν ο πρώτος πρόεδρος του μεγαλύτερου συνδέσμου φίλων του ΠΑΟΚ, της Θύρας 4.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μήνυμα της στα social media τον αποχαιρέτησε, γράφοντας, ότι: «Μια μέρα μετά τα γενέθλια της Τούμπας, αποχαιρετούμε έναν από τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη μυθοποίηση της. Καλό ταξίδι Ιγνάτη Κατερτζιδέλη...»

Η κόρη του, Νέλυ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Metropolis 95,5», δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους μέσα από την ψυχή μου για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν προκειμένου να σωθεί ο πατέρας μου. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ο πατέρας μου είναι πλέον Δικέφαλος αετός, μας άφησε σε ηλικία 83 ετών. Ήταν ο ο πρώτος αρχηγός της Θύρας 4 πριν από τον Μάκη Μανάβη. Ήμουν εδώ που καθάριζα την ΠΑΕ όταν τα γραφεία ήταν σε άλλο χώρο. Ήταν ο εμπνευστής της θύρας 4. Η μεγάλη του καψούρα ήταν ο ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου το Metropolis για την προσπάθεια που έκανε προκειμένου να συγκεντρωθούν φιάλες αίματος και να σωθεί ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου δεν έκλαψε για εμένα, αγαπούσε πρώτα τον ΠΑΟΚ και μετά την οικογένειά του και μετά τον εγγονό του. Η νίκη της Δευτέρας με την Λαμία θα ήθελα να είναι αφιερωμένη στον πατέρα μου. Τον Ιγνάτη Κατερτζιδέλη».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share