Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εγχώριο «μπαμ» της ΑΕΚ: Παίκτης της Ένωσης ο Φαν Βέερτ!

Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Super League ντύνεται στα «κιτρινόμαυρα»

6 Σεπτεμβρίου 2022 16:58
Εγχώριο «μπαμ» της ΑΕΚ: Παίκτης της Ένωσης ο Φαν Βέερτ!
Πηγή φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Τομ Φαν Βέερτ! Ο Βόλος ανακοίνωσε -πρώτος- τη μεταγραφή του 32χρονου επιθετικού στην «Ένωση», τονίζοντας, μάλιστα, σε αυτή πως «ικανοποίησε και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή» να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Θυμίζουμε, ο Τομ Φαν Βέερτ συστήθηκε πέρυσι στο ελληνικό κοινό, κλέβοντας τις εντυπώσεις με το «καλησπέρα» στον Βόλο. Η περίπτωσή του είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ από την περσινή σεζόν, όταν σε 34 εμφανίσεις με τη θεσσαλική ομάδα πέτυχε 17 γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Από τις αρχές του καλοκαιριού το όνομά του βρισκόταν στη λίστα των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι και αποφάσισαν, τελικά, να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση. Περιμένουμε, πλέον και την ανακοίνωση από πλευράς ΑΕΚ. Να σημειωθεί πως ο Ολλανδός φορ θα υπογράψει για δύο χρόνια στον «δικέφαλο».

μεταγραφη-αεκ-φαν-βεερτ-6-9
ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI

Η ανακοίνωση του Βόλου:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την μεταγραφή του Τομ Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ, ικανοποιώντας την επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ο Τομ Φαν Βέερτ στο διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας προσέφερε τα μέγιστα και όλη η οικογένεια του Βόλου τον ευχαριστεί για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε. Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται στον Τομ Φαν Βέερτ κάθε επιτυχία στην καριέρα του.

Μαινόμενη Ραχήλ Μακρή για Ολυμπιακό και Μαρσέλο: «Έβαλαν 27.000 να χοροπηδάνε σαν μαϊμούδες για έναν κλωτσοτοπιό»

Η Ραχήλ Μακρή μάς έχει συνηθίσει στις προκλητικές έως ρατσιστικές και χυδαίες αναρτήσεις στα social media για διάφορα θέματα, αυτήν τη φορά, ωστόσο, το τερμάτισε!

Τώρα, με αφορμή τον χθεσινό χαμό για τον Μαρσέλο στο «Γ. Καραϊσκάκης», η πρώην βουλευτής τα έβαλε με τους χιλιάδες ανθρώπους, που πήγαν στο φαληρικό γήπεδο, προκειμένου να δουν από κοντά και να αποθεώσουν έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που θα αγωνίζεται, πλέον, στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Έβαλαν 27000 να χοροπηδάνε σαν μαϊμούδες μπροστά σε έναν κλωτσοτοπιό. 27.000! Δεν υπάρχει σωτηρία». Θυμίζουμε, δεν είναι η πρώτη φορά, που ασχολείται με τα… αθλητικά η κα Μακρή.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share