Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Super League: Ο ΟΦΗ άντεξε την πίεση του Βόλου και με δέκα παίκτες νίκησε 0-1

Γκολ του Διαμαντή στο 5'

4 Σεπτεμβρίου 2022 21:08
Super League: Ο ΟΦΗ άντεξε την πίεση του Βόλου και με δέκα παίκτες νίκησε 0-1
(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: Τους πρώτους βαθμούς πανηγύρισε ο ΟΦΗ των... χιλίων προβλημάτων στο φετινό πρωτάθλημα, νικώντας τον Βόλο μέσα στο Πανθεσσαλικό χάρη στο τέρμα του Διαμαντή στο 5ο λεπτό του αγώνα. Παρά την αποβολή του Λάρσον στο 75', οι Κρητικοί κράτησαν το διπλό μέχρι το τέλος και ανάγκασαν τον Βόλο στην πρώτη τους απώλεια.

Στο θέμα της εντεκάδας, ο Κώστας Μπράτσος επέλεξε για τον Βόλο, τον Κλέιμαν στο τέρμα, τους Άλχο, Σιέλη, Εσκοβάλ, Λούνα στην άμυνα, με τους Ματίγια, Τσοκάνη και Μπαριέντος στη μεσαία γραμμή. Ο Πάολο Φερνάντες με τον Ντέλετιτς θα είναι στα εξτρέμ ενώ ο Φαν Βέερτ στην κορυφή της επίθεση.

Δείτε επίσης: Super League: Ατρόμητος και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι

Ο Νίκος Νιόπλιας, από την άλλη, πάει σε ακόμη μία «πειραματική» εντεκάδα, καθώς θα ξεκινήσει με τον Στέφενς στα καρέ, τους Πασαλίδη, Βούρο και Διαμαντή στην τριάδα των στόπερ και τον Λάρσον με τον Μαρινάκη στα μπακ. Μάλιστα, ο Λάρσον, παρότι δεξιοπόδαρος, θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή είναι οι Ντιουσέ και Μεγιάδο ενώ η τριάδα της επίθεσης είναι οι Θοράρινσον και Μπουζούκης ως εξτρέμ, με τον Ντικό στην κορυφή ως φορ.

«Έσπασε» τη φόρα του Βόλου από νωρίς ο Διαμαντής

Ο Βόλος μπήκε καλύτερα στο ματς, πιέζοντας τον ΟΦΗ από τα πρώτα λεπτά. Όμως, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια βρήκε τον τρόπο να σταματήσει αυτή την ορμή, από το πρώτο κόρνερ του ματς. Συγκεκριμένα, στο 5ο λεπτό, ο Πασαλίδης πήρε τη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, εκείνη έφτασε στον Διαμαντή, ο οποίος με δική του κεφαλιά από κοντά, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Αυτό το γκολ έκανε τους γηπεδούχους να τα «χάσουν» και τον ΟΦΗ να έχει τον πρώτο λόγο στις επιθέσεις, δίχως να... κλειστεί στην άμυνά του. Ο Βόλος από την πλευρά του μόλις βρήκε ρυθμό, άρχισε να παίρνει και μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, παλεύοντας να βρει τρόπο να απειλήσει μέσα από σέντρες αλλά χωρίς επιτυχία.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share