Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Τρίτη σερί ισοπαλία για τους Αρκάδες!

Πιο δραστήρια η Λαμία

3 Σεπτεμβρίου 2022 20:01
Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Τρίτη σερί ισοπαλία για τους Αρκάδες!
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: Τα δίχτυα δεν κουνήθηκαν στο «Αθανάσιος Διάκος», παρά τις χαμένες ευκαιρίες (κυρίως των γηπεδούχων) και έτσι το 0-0 ανάμεσα στην Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης δεν άλλαξε μέχρι τέλους. Τρίτη σερί ισοπαλία για τους Αρκάδες.

Δείτε επίσης: Super League: Μεταγραφική «βόμβα» Ολυμπιακού - "Έκλεισε" ο Μαρσέλο! Έχει πάρει 5 φορές το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης (photo)

Χωρίς σκορ έληξε το ματς του «Αθανάσιος Διάκος», όπου Λαμία και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 και έτσι συνεχίζουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι ήταν ποιο δραστήριοι, απώλεσαν περισσότερες ευκαιρίες αλλά δεν «βρήκαν» δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Σαράνοφ στο τέρμα, τους Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζο, Γκοράνοφ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπεχαράνο, Σλίβκα, Νούνιες στον άξονα, τους Ντε Βινσέντι, Τσιλούλη στα άκρα και τον Γιακουμάκη στο «9».

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον Παπαδόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, τους Καστάνο, Ατιένθα, Καρμόνα, Αλβαρες στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Στάνκο, Ντομίνγκεθ στον άξονα, τους Γκαρντάφσκι, Μπερτόλιο στα άκρα και τον Ριέρα κοντά στον φορ Μπενίτο.

Πιο δραστήρια η Λαμία

Το πρώτο μισό «χωρίζεται» σε δύο μέρη, από την αρχή του ως το 30' και ύστερα στο χρονικό διάστημα 31'-45΄. Μέχρι το ημίωρο είδαμε περισσότερο ένα σετ παιχνίδι, όπου ο Αστέρας ξεκίνησε ένα κλικ καλύτερα, κρατούσε μπάλα, βρήκε στατικές φάσεις και είχε μία καλή στιγμή με τον Μπενίτο στο 5'. Στη συνέχεια η Λαμία «ισορρόπησε», ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων χάρις στη δεξιά της πλευρά (Σιμόν, Τσιλούλης), οι Σλίβκα, Νούνιες ανέβασαν την έντασή τους στον άξονα και ήταν πιο δραστήρια. Ο τελευταίος μάλιστα «φλέρταρε» στο 20' με το γκολ όταν η κεφαλιά του ύστερα από σέντρα του Σιμόν πέρασε άουτ, σε μία φάση «καρμπόν» με το 1-1 της περασμένης εβδομάδας στα Γιάννινα (νωρίτερα ο Γιακουμάκης άφησε για τον Νούνιες στη μικρή περιοχή, αλλά οι Αρκάδες έδιωξαν).

Ο Αστέρας έκανε τρεις αλλαγές στην ανάπαυλα!

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μισό ο Ηρακλής Μεταξάς θέλησε να αλλάξει πολλά, αφού η «σούμα» του πρώτου ήταν πως η Λαμία παρουσιάζονταν πιο απειλητική/δραστήρια. Ετσι ο κόουτς του Αστέρα προχώρησε σε τριπλή αλλαγή και έστειλε τον Τιλίκα στον άξονα και τους Μπαρτόλο, Μπαράλες στα φορ, αντί των Ντομίνγκεθ, Ριέρα, Μπενίτο.

Η Λαμία έφτασε με κεφαλιές δις κοντά στο γκολ

Οπου στα τελευταία λεπτά η Λαμία «άγγιξε» δις το γκολ από αέρος και σε στημένες φάσεις. Η πρώτη με τον Μαρμεντίνι στο 85' στην πρώτη επαφή που έκανε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός στο ματς και η δεύτερη στις καθυστερήσεις (90΄+1') με τον Μπεχαράνο. Ομως αμφότερες οι κεφαλιές τους πέρασαν (για λίγο) άουτ και έτσι ο αγώνας έληξε χωρίς σκορ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share