Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνεχίζεται το δυνατό μπάσιμο του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι - Έκλεισε και τον Αμαβί!

Έρχεται στην Ελλάδα για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα

30 Αυγούστου 2022 16:14
Συνεχίζεται το δυνατό μπάσιμο του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι - Έκλεισε και τον Αμαβί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Τζόρνταν Αμαβί! Όπως μετέδωσε ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6, επιβεβαιώθηκαν οι χθεσινές πληροφορίες, που ήρθαν από τη Γαλλία, καθώς ο παίκτης έκλεισε οριστικά στους πρωταθλητές και έρχεται στην Ελλάδα για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα!

Είναι θέμα χρόνου, πλέον, να τελειώσει και τυπικά το θέμα και ο 28χρονος αριστερός μπακ να υπογράψει στους Πειραιώτες. Θα αποκτηθεί, θυμίζουμε, με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ και θα μπει και… νορμάλ οψιόν αγοράς για την αγορά του!

Super League: «Σκόνταψε» στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός - Φωνάζει για το ακυρωθέν γκολ ο Αστέρας

Πρώτη γκέλα για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα, ο οποίος «φωνάζει» για Καραντώνη.

Οι Πειραιώτες όχι μόνο τα βρήκαν σκούρα στην Τρίπολη, αλλά εν τέλει μετρούν μόλις στη 2η αγωνιστική την απώλεια δύο βαθμών και θα μπορούσαν να είχαν γνωρίσει και την ήττα, αλλά Καραντώνης ακύρωσε γκολ του Μπενίτο στο 63’ για φάουλ στον Άβιλα. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε, ωστόσο, από το replay, ενώ δεν διόρθωσε το συγκεκριμένο λάθος ο Ευαγγέλου, ο οποίος ήταν VAR.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακός: «Δένει» για πάντα στο Λιμάνι ο Κώστας Φορτούνης - Ανακοινώθηκε επίσημα η ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024

Το ματς

Ο Ολυμπιακός από την αρχή του παιχνιδιού φρόντισε να έχει την κατοχή της μπάλας. Στα πρώτα λεπτά έπαιζε κυρίως από τον άξονα με τον Ίνμπομ Χουάνγκ και τον Εμβιλά να οργανώνουν το παιχνίδι των ερυθρόλευκων. Από την άλλη, οι Αρκάδες ήταν καλά τοποθετημένοι στα μετόπισθεν. Είχαν κοντά τις γραμμές τους και δεν άφηναν τους Πειραιώτες να απειλήσουν.

Οι παίκτες του Κάρλος Κορμπεράν είχαν τελικές με μακρινά σουτ, τα οποία δεν ήταν ικανά να απειλήσουν τον Παπαδόπουλο. Στο 43' ο Εμβιλά βρήκε τον Μασούρα στην καρδιά της περιοχής, όμως η κεφαλιά του δεν νίκησε τον κίπερ του Αστέρα.

Στο 45+3' ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή στιγμή. Ο Ραντζέλοβιτς έκανε το γέμισμα στην περιοχή από τα δεξιά. Ο Αραμπί κοντρόλαρε, γύρισε το σώμα του, σούταρε, με τον Ατιένθα να βάζει το πόδι του και να διώχνει σε κόρνερ.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος. Οι Αρκάδες επιχειρούσαν να πιέσουν λίγο ψηλότερα, όμως ο Ολυμπιακός ξανά κυριαρχούσε. Κέρδιζε κάποιες στατικές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούσε να τις αξιοποιήσει. Στο 58' ο Ίνμπομ Χουάνγκ απείλησε από μακριά, αλλά το σουτ του κατέληξε κόρνερ.

Στο 64ο λεπτό οι Αρκάδες μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Όμως το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ του Μπενίτο στον Άβιλα. Οι ερυθρόλευκοι αναζητούσαν τρόπο να διασπάσουν την άμυνα του Αστέρα, ενώ ντεμπούτο έκανε και ο Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Οι ερυθρόλευκοι αύξησαν την πίεσή τους προς το φινάλε και γέμισαν την περιοχή των γηπεδούχων. Στο 84' ο Βαλμπουενά πάτησε στην περιοχή, έκανε το γέμισμα, ο Αραμπί πήρε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε οριακά. Αμέσως μετά ο Ινμπόμ με τακουνάκι γύρισε στον Ουί-Τζο, ο οποίος έκανε περιστροφή, σούταρε, όμως έστειλε άουτ την μπάλα. Μέχρι και στο τελευταίο σφύριγμα οι Αρκάδες άντεξαν την πίεση του Ολυμπιακού και το 0-0 δεν άλλαξε.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Άλβαρες, Καρμόνα (46' Μπενίτο), Ατιένζα, Κάστανο, Στάνκο, Μουνάφο (11' Γκαρσία) Γκαρντάβσκι (71' Ριέρα), Μπερτόλιο (61' Τζουκάνοβιτς), Τιλίκα (60' Μπαρτόλο), Μπαράλες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Σισέ, Μπα, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (81' Κούντε), Ινμπόμ Χουάνγκ, Ραντζέλοβιτς (69' Ροντρίγκες), Ζινγκερνάγκελ (60' Βαλμπουενά), Μασούρας (70' Ουί-Τζο Χουάνγκ), Αραμπί

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share