Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Επίσημο: Στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός

Οριστικό!

29 Αυγούστου 2022 16:10
Επίσημο: Στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απόλυτη επιβεβαίωση με τη Superleague να ανακοινώνει την αλλαγή έδρας για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό.

Tην περασμένη εβδομάδα σας είχαμε ενημερώσει για τα προβλήματα στο γήπεδο της Λιβαδειάς ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και, νωρίτερα σήμερα, ότι απέμενε η τυπική έγκριση από τη Superleague, ώστε να υπάρξει αντιστροφή έδρας και το παιχνίδι να διεξαχθεί στη Λεωφόρο.

Όπερ κι εγένετο, με τη διοργανώτρια να ανακοινώνει ότι οι Πράσινοι θα είναι γηπεδούχοι στη σαββατιάτικη αναμέτρηση των δύο ομάδων, που θα διεξαχθεί την ίδια ώρα κι αντίστοιχα το ματς του β' γύρου θα γίνει στη Λιβαδειά.

Παράλληλα το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό θα διεξαχθεί 2,5 ώρες νωρίτερα από το αρχικώς προγραμματισμένο, στις 19:00 αντί στις 21:30 και το Λαμία-Αστέρας στις 17:45 αντί στις 19:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι ο αρχικώς ορισθείς αγώνας ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, θα διεξαχθεί στην έδρα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Γήπεδο «Α. Νικολαΐδης», με γηπεδούχο την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο αντίστοιχος αγώνας του Β’ Γύρου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Επίσης, ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αλλάζει ώρα διεξαγωγής και θα διεξαχθεί στις 17:45 (αντί για 19:00) και ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ αλλάζει ώρα διεξαγωγής και θα διεξαχθεί στις 19:00 (αντί για 21:30).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share