Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Υποτιμητικές δηλώσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Δεν καταλαβαίνει το μπάσκετ ακόμα»

Οι επίμαχες δηλώσεις μεγάλου πρώην σταρ του ΝΒΑ

27 Αυγούστου 2022 12:53
Υποτιμητικές δηλώσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Δεν καταλαβαίνει το μπάσκετ ακόμα»
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αναδειχθεί δύο φορές MVP του ΝΒΑ, οδηγώντας μάλιστα τους Μιλγουόκι Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θεωρείται από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της λίγκας και εκείνος που έχει ηγηθεί μίας ομάδας και μίας πόλης. Ωστόσο, δεν χαίρει της εκτίμησης όλων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του πρώην παίκτη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, Γκίλμπερτ Αρίνας, ο οποίος όχι απλά ανέφερε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι… ελίτ στο NBA, αλλά έφθασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι «δεν καταλαβαίνει ακόμα το μπάσκετ. Παίζει, πήρε και πρωτάθλημα, μπράβο, αλλά δεν καταλαβαίνει το μπάσκετ».

Δείτε επίσης: Προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023: «Λύγισε» στην… Τιτανομαχία του Βελιγραδίου η Ελλάδα - Ηττήθηκε στην παράταση (photos)

Οι επίμαχες δηλώσεις

Πιο συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και είπε για τον Γιάννη:

«Δεν καταλαβαίνει μπάσκετ ακόμα. Παίζει το άθλημα ναι, κατάκτησε πρωτάθλημα, αλλά δεν καταλαβαίνει το άθλημα. Δεν καταλαβαίνει πώς να γίνει καλύτερος, πώς να προπονηθεί για να γίνει καλύτερος. Εδώ πρέπει να προπονείς το σώμα σου τουλάχιστον 38 λεπτά για να παίξεις».

Εθνική Ελλάδας: Σοκ με Σλούκα - Αγώνας δρόμου για να προλάβει το Eurobasket

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην Εθνική κι ενώ πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη του Eurobasket. Ο Κώστας Σλούκας δεν αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά του ματς με τη Σερβία λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σήμανε συναγερμός.

Ο άσος του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα και πλέον θα «τρέξει» για να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του τουρνουά. Δεδομένα βέβαια χάνει το παιχνίδι για τα «παράθυρα» της FIBA με το Βέλγιο (28/8, 20:00).

Όλα αυτά ενώ υπάρχουν και τα γνωστά προβλήματα με τους Γιώργο Παπαγιάννη, Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και τον Κώστα Αντετοκούνμπο (το Σάββατο θα υπάρχουν νεότερα για την κατάστασή του) που επίσης αντιμετώπισε πρόβλημα στο ματς με τη Σερβία και έμεινε εκτός από το δεύτερο δεκάλεπτο κι έπειτα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share