Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Οριστικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Επιστροφή Ρέτσου στα «ερυθρόλευκα» - Στην Ρόμα ο Μαντί Καμαρά!

Ο Έλληνας αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με την Βερόνα, ενώ ο Αφρικανός μέσος μετακομίζει στην Ιταλία

25 Αυγούστου 2022 19:54
Οριστικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Επιστροφή Ρέτσου στα «ερυθρόλευκα» - Στην Ρόμα ο Μαντί Καμαρά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Ολυμπιακό. Μόλις το απόγευμα έφτασε στην Αθήνα, ο Ουί Τζο Χουάνγκ, ο οποίος θ' αγωνιστεί ως δανεικός από τη Νότιγχαμ στους «ερυθρόλευκους». Όμως ο μεταγραφικός οργασμός στο λιμάνι μόλις αρχίζει! Και στο «έλα» και στο «φύγε».

Ο Παναγιώτης Ρέτσος θα είναι η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί μετά τον Κορεάτη. Μία μεταγραφή γνωστή από τις 23 Αυγούστου, η οποία όμως συνάντησε... δυσκολίες. Βλέπετε, η δημοσίευση της μεταγραφής έκανε την Βερόνα πιο... δύσκολη στο ν' αφήσει ελεύθερο τον Ελληνα κεντρικό αμυντικό. Τελικά αυτό έγινε σήμερα (25 Αυγούστου) και ο Ρέτσος θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους». Αυτό θα είναι τριετές.

ολυμπιακοσ-μαντι-καμαρα-25-8
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Άμεσα ο Καμαρά στην Ρόμα

Ομως εκτός από αφίξεις ο Ολυμπιακός θα έχει και αναχωρήσεις. Και αρκετές μέσα στις επόμενες μέρες. Μία από αυτές θα είναι και του Μαντί Καμαρά. Από το πρωί οι Ιταλοί γράφουν για ενδιαφέρον της Ρόμα για τον μέσο των «ερυθρόλευκων». Στη συνέχεια ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο συνέχισε το ρεπορτάζ για συμφωνία με τον παίκτη και τελικές διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Μαντί Καμαρά την επόμενη σεζόν θ' αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Καμαρά θα πάει ως δανεικός στην Ρόμα, με την ιταλική ομάδα να καλύπτει όλο το συμβόλαιό του χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν θα συμπεριληφθεί και option αγοράς. Αν οι εξελίξεις όμως τρέχουν τόσο γρήγορα δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ να έχουν γίνει γνωστές όλες οι λεπτομέρειες του deal.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share