Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκινημένος στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου ο Λευτέρης Πετρούνιας: «Πήρα έξτρα δύναμη από τις δύο κόρες μου – Τώρα θέλω μια μπύρα» (video)

Δεν έκρυψε τα έντονα συναισθήματά του ο πρωταθλητής Ευρώπης στους Κρίκους για το 2022

21 Αυγούστου 2022 18:35
Συγκινημένος στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου ο Λευτέρης Πετρούνιας: «Πήρα έξτρα δύναμη από τις δύο κόρες μου – Τώρα θέλω μια μπύρα» (video)
Πηγή φωτογραφίας: EUROPEAN GYMNASTICS/ΕUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το έκτο χρυσό και τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στους κρίκους όλων των εποχών μίλησε στην ΕΡΤ ο Λευτέρης Πετρούνιας, μετά από τον νέο του άθλο στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυμναστικής με την εξαιρετική εμφάνιση και τους 15.133 βαθμούς που πήρε.

«Ήρθα για αυτό το λόγο και μόνο. Δεν υπάρχει άλλος αγώνας φέτος για μένα γιατί δεν πρόλαβα τους αγώνες της πρόκρισης για το παγκόσμιο. Είναι ένα ξεχωριστό μετάλλιο, το έκτο, προχωράμε δυνατά. Προέρχομαι από ένα χειρουργείο που έγινε πριν από λιγότερο από δέκα μήνες. Ήταν εδώ τα παιδιά μου και η γυναίκα μου για πρώτη φορά και είναι και γι’ αυτό ξεχωριστό το συγκεκριμένο μετάλλιο» είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο ίδιος τόνισε ότι αυτό το μετάλλιο σηματοδοτεί και την επόμενη τριετία «στο δρόμο» για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Συγκινήθηκα γιατί πρόλαβα τον αγώνα αυτό τελευταία στιγμή, για τα δικά μου δεδομένα. Έκανα μια αναδρομή σε όσα έχω ζήσει έως τώρα. Σκεφτόμουν και ότι με έβλεπαν τα κορίτσια μου και λύγισα», πρόσθεσε ακόμα, μεταξύ άλλων.

«Οι τέσσερις πρώτοι αθλητές ήταν πάρα πολύ κοντά. Ίσως αν έκανα ένα μικρότερο βήμα να ήμουν δεύτερος», είπε για τον τελικό. Σίγουρα μέχρι το 2024 μπορούμε να συνεχίσουμε με όλα τα πρωταθλήματα. Σίγουρα πάμε και προς το Παρίσι με βλέψεις. Όλοι σκεφτόμαστε και δουλεύουμε για την πρώτη θέση, κανείς για την δεύτερη, τρίτη και τέταρτη» τόνισε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Η Ενόργανη Γυμναστική στην Ελλάδα και χρειάζεται συνεχή αναβάθμιση», σημείωσε ο πρωταθλητής.

Ο ίδιος κλείνοντας τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ αφιέρωσε το μετάλλιο στα κορίτσια του, όπως είπε, την οικογένειά του, δηλαδή τη γυναίκα και τις κόρες του. «Θέλω να πάρω τα κορίτσια μου αγκαλιά και να ηρεμήσω, να φάω καλά και να πιω μια μπύρα» είπε.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share