Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει ο Εμμανουήλ Καραλής: Βυθίστηκα σε κατάθλιψη για αρκετό καιρό, είμαι κουρασμένος και εξαντλημένος

«Έπαθα κρίση πανικού και βυθίστηκα στο άγχος»

19 Αυγούστου 2022 13:54
Συγκλονίζει ο Εμμανουήλ Καραλής: Βυθίστηκα σε κατάθλιψη για αρκετό καιρό, είμαι κουρασμένος και εξαντλημένος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Εμμανουήλ Καραλής μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, εξομολογείται ότι «βυθίστηκε» στο άγχος και την κατάθλιψη έπειτα από έναν τραυματισμό που είχε στη διάρκεια της σεζόν.

Δείτε επίσης: Αποκαλυπτική Κάτια Ζυγούλη: «Μια καταθλιψούλα την πέρασα, αλλά...» - Η στήριξη του Σάκη Ρουβά (Video)

Με ανάρτησή του το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε πως έπαθε κρίση πανικού και ανακοινώνει ότι «σταματάει εδώ την αγωνιστική του σεζόν για να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Εμμανουήλ Καραλή:

«Έπειτα από ένα τραυματισμό που είχα κατά τη διάρκεια της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που καταρράκωσαν εντελώς το ηθικό μου.

Για πρώτη φορά φέτος έπαθα κρίση πανικού, η οποία με έκανε να βυθιστώ σε άγχος και κατάθλιψη για αρκετό καιρό.

Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να αντιστρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό απλώς έκανε τα πράγματα χειρότερα και δυστυχώς o «κακός» Μανόλο επικράτησε.

Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και προσπάθησα να σκέφτομαι θετικά και να απολαμβάνω τους αγώνες όπως πάντα κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.

Είμαι κουρασμένος και πλήρως εξαντλημένος. Σταματάω εδώ τη σεζόν. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση, πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Χρειάζομαι να κάνω ένα διάλειμμα για να βρω πίσω το χαμόγελό μου».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share