Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τεράστιο "μπαμ" Παναθηναϊκού με Μπερνάρ!

Έτοιμη να «σκάσει» η βόμβα Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό

15 Αυγούστου 2022 15:39
Τεράστιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας τεράστιας μεταγραφής, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μπερνάρ που αποδέχτηκε την πρόταση που του κατατέθηκε για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και ουσιαστικά έχουν φέρει τη σπουδαία συμφωνία… μια ανάσα απ’ την ολοκλήρωσή της.

Δείτε επίσης: Europa Conference League: «Άγγιξε» την ανατροπή, αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι ο Παναθηναϊκός (video)

Απομένουν πλέον οι τελικές λεπτομέρειες του deal, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί εντός των ερχόμενων ωρών. Προφανώς και πριν «πέσουν» υπογραφές καμία μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί, ειδικά σε κινήσεις επιπέδου Μπερνάρ. Όμως ο 29χρονος όλα δείχνουν πως θα φορέσει τα Πράσινα.

Οι συζητήσεις πλέον αφορούν κυρίως την Σαρίγια. Να δώσει το τελικό «ΟΚ» και η ομάδα απ’ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για να μπορέσει να περάσει σε φάση ολοκλήρωσης η συμφωνία. Με την ανταλλαγή συμβολαίων, το ταξίδι του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα και τις υπογραφές μίας μεταγραφής που ποιοτικά αναβαθμίζει το ρόστερ των κυπελλούχων.

Δεν αποκλείεται λοιπόν εντός των ημερών ή ακόμη και ωρών, μια και οι εξελίξεις «τρέχουν», ο Μπερνάρ να ταξιδέψει απ’ την Αυστρία όπου βρίσκεται για προετοιμασία με τη Σαρίγια, στην Αθήνα!

Για να «σφραγιστεί» η προφορική συμφωνία και να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή που αλλάζει τις ισορροπίες για το Τριφύλλι.

«Όχι» του Παναθηναϊκού στην πρόταση 3 εκατ. για Αλεξανδρόπουλο!

Τεράστιο 'μπαμ' Παναθηναϊκού με Μπερνάρ!

Όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/8) από Μέσα της Ιταλίας, η Βερόνα προχώρησε το ενδιαφέρον της για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο στο επόμενο στάδιο και κατέθεσε πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του νεαρού χαφ.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι οι ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά στους Ιταλούς χωρίς δεύτερη συζήτηση και χωρίς διάθεση για διαπραγμάτευση. Οι «πράσινοι» απέρριψαν την προσφορά καθώς ο Αλεξανδρόπουλος θεωρείται σημαντικό στέλεχος, τόσο για το τωρινό ρόστερ, όσο και για το μέλλον. Άλλωστε, ο 21χρονος μέσος προέρχεται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου και είναι εν ενεργεία στέλεχος της Εθνικής.

Επιπρόσθετα, οι «πράσινοι» προχωρούν με προτεραιότητα την δημιουργία μίας πολύ ισχυρής ομάδας, που θα πετύχει ακόμα περισσότερα πράγματα και, ως φυσικό επακόλουθο, θα ανεβάσει την αξία και τις τιμές πώλησεις των παικτών του ρόστερ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share