Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022

«Όταν μιλάτε για μένα πρέπει να...» - Έξαλλος ο Πύρρος Δήμας

Η ανάμνηση για το... πώς πήγαν να τον στήσουν το 2004

13 Αυγούστου 2022 10:52
«Όταν μιλάτε για μένα πρέπει να...» - Έξαλλος ο Πύρρος Δήμας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε σήμερα (13/8) καλεσμένος στην ΕΡΤ και είχε αρκετά ενδιαφέροντα να πει σχετικά με την καριέρα του, όταν μας έκανε υπερήφανους στην άρση βαρών.

Ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών θυμήθηκε τις κατηγορίες που είχαν ακουστεί σε βάρος του το 2004 εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων στη χώρα μας, με αφορμή την επέτειο της τελετής έναρξης, οι οποίες έκαναν λόγο για χρήση αναβολικών ουσιών, περιγράφοντας πως είχε αντιδράσει τότε.

Η ανάμνηση του Πύρρου Δήμα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Αυτό που θυμάμαι το 2004, ήμουν το βράδυ πριν τους αγώνες – αν θυμάμαι καλά με κάποιον πρωταθλητή της πάλης – παίζαμε χαρτιά και μπαίνει ο Παναγιώτης ο Σπύρου ή ένας άλλος προπονητής και μου λέει, “κάτι λένε στο ραδιόφωνο για σένα”. Ανοίγουμε το ραδιόφωνο και λέει, “κυρίες και κύριοι τον ψάχνουν τον Πύρρο το Δήμα για το ντόπινγκ και δεν είναι στο Ολυμπιακό χωριό, έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα κτλ, κτλ”.

Με παίρνουν διάφοροι φίλοι, με πήρε και η Αναστασία τότε και μου λέει, “τι γίνεται, που είσαι;”, της είπα ότι όλα καλά. είμαι στο χωριό και δεν έχω κανένα θέμα. Ήμουν ήδη πέντε μέρες στο χωριό και είχαμε δώσει δυο φορές αίμα-ούρα ντόπινγκ και δεν είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα. Πήρα επί τόπου στο ραδιόφωνο και ζήτησα να βγω στον αέρα. Μου είπαν ότι δε δίνουν λόγο στον κόσμο. “Μα μιλάτε για μένα” τους είπα, “όταν μιλάτε για μένα πρέπει και εγώ να μιλήσω”. Στο τέλος είπα αυτά που είχα να πω. Θυμάμαι εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκα μέχρι το πρωί. Μια μειοψηφία ήταν ικανή για να με βγάλει από τα ρούχα μου» είπε ο Πύρρος Δήμας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share