Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

UEFA Super Cup: Σήκωσε το πρώτο... από τα έξι η Ρεάλ Μαδρίτης! "Καθάρισε" για πλάκα την Άιντραχτ με Αλάμπα, Μπενζεμά (Video)

Δείτε τα γκολ

11 Αυγούστου 2022 00:56
UEFA Super Cup: Σήκωσε το πρώτο... από τα έξι η Ρεάλ Μαδρίτης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της νέας αγωνιστικής σεζόν, επικρατώντας με 2-0 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον τελικό του UEFA Super Cup, που διεξήχθη στο Ελσίνκι.

Οι Μαδριλένοι ήταν ανώτεροι καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους Γερμανούς, οι οποίοι υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα της "Βασίλισσας" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Αλάμπα άνοιξε το σκορ για τη Ρεάλ στο 37', ενώ ο Μπενζεμά σφράγισε την κατάκτηση του τροπαίου για την ισπανική ομάδα, κάνοντας το τελικό 2-0 στο 65ο λεπτό.

Αυτή είναι η πέμπτη φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης αναδεικνύεται Σούπερ Κυπελλούχος Ευρώπης, ενώ κατέκτησε τον πρώτο τίτλο από τους έξι που διεκδικεί συνολικά τη νέα σεζόν.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ (85' Ρίντιγκερ), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Μόντριτς (67' Ροντρίγκο), Καζεμίρο, Κρόος (85' Τσουαμενί), Βαλβέρδε (76' Καμαβινγκά), Μπενζεμά, Βινίσιους (85' Θεμπάγιος)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Τουρέ (70' Αλάριο), Εντικά, Τούτα, Ρόντε (58' Γκέτσε), Σο, Κνάουφ, Λεντς, Καμάντα, Λίντστρεμ (58' Μουανί), Μπορέ

O Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη Μπαρτσελόνα, αλλά τη...λύση έδωσε ο Ραφίνια που σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ (27’), με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής, επιτρέποντας στους Καταλανούς να πανηγυρίσουν -φιλική- νίκη στο Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Allegiant Stadium» του Λας Βέγκας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share