Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: Πάει για παίκτη της Μπαρτσελόνα!

Για ηχηρές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι κινούνται πλέον οι «ερυθρόλευκοι»

9 Αυγούστου 2022 13:26
Ολυμπιακός: Πάει για παίκτη της Μπαρτσελόνα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ολυμπιακός βάσει και των πληροφοριών που μεταφέρουν οι Ισπανοί, έχει κινηθεί για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή που ανήκει στην Μπαρτσελόνα και έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου.

Ο Κογιάδο την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Γρανάδα φεύγοντας για πρώτη φορά από τους «μπλαουγκράνα», στις ακαδημίες των οποίων ενσωματώθηκε το 2010 έπειτα από την παρουσία του στα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ.

«Του αρέσει η προοπτική των ευρωπαϊκών συλλόγων, αν και τον δελεάζει παράλληλα και η παραμονή στην LaLiga» αναφέρεται.

Ο ποδοσφαιριστής καλύπτει όλες τις θέσεις στον άξονα, παίζει στις πλευρές και συνεισφέρει και στην επίθεση όπως το είχε κάνει σε παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης στις αρχές του φετινού Ιουνίου.

Tι έκανε στην Γρανάδα ο Κογιάδο

Στη Γρανάδα είχε 17 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ, με τους άνδρες της Μπαρτσελόνα έχει παίξει μόλις 2 φορές, ενώ, σε επίπεδο δεύτερης ομάδας και κ-19 έχει συνολικά 103 εμφανίσεις, με 22 τέρματα και 12 ασίστ.

Αλλαγή σελίδας στον Ολυμπιακό!

Σενάριο για πρόσληψη του Ζυλιέν Φουρνιέ από τον Ολυμπιακό κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Νις σύμφωνα με την στοσελίδα «getfootballnewsfrance» είναι σε προχωρημένες επαφές με τους πρωταθλητές Ελλάδας για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Φουρνιέ ήταν από το 2011 έως το 2022 στη Νις.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα του «getfootballnewsfrance»:

«Ο πρώην διευθυντής ποδοσφαίρου της Νις, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, για να ενταχθεί στον ελληνικό σύλλογο ως τεχνικός διευθυντής, σύμφωνα με πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το getfootballnewsfrance.

Ο Φουρνιέ άφησε τη Νις αυτό καλοκαίρι μετά από περισσότερο από μία δεκαετία στο κλαμπ, αφού το 2011 είχε αναλάβει γενικός διευθυντής. Η Νις είχε γνωστοποιήσει στρατηγικές αποκλίσεις που οδήγησαν στην απόφαση να χωρίσουν τους δρόμους τους».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share