Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός 2-0: Με την πλάτη στον τοίχο και όλα για την ανατροπή στη Λεωφόρο

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες

4 Αυγούστου 2022 22:00
Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός 2-0: Με την πλάτη στον τοίχο και όλα για την ανατροπή στη Λεωφόρο
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έπειτα από ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από λάθος αποφάσεις του διαιτητή, η Σλάβια Πράγας επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-0 στην Τσεχία, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες.

Δείτε επίσης: Δικαίωση Παναθηναϊκού: Δεκτή η έφεση για τον τελικό Κυπέλλου - Με κόσμο τα δύο πρώτα ματς στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα

Η Σλάβια Πράγας πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Conference League, ωστόσο ο Παναθηναϊκός, με τον κόσμο στο πλευρό του, θα προσπαθήσει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή την ερχόμενη Πέμπτη στη Λεωφόρο, προκειμένου να πάρει αυτός το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη ύστερα από 5 χρόνια δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο, ωστόσο μεγάλη ευθύνη για την έκβαση της αναμέτρησης είχε ο Γάλλος διαιτητής, ο οποίος απέβαλε χωρίς λόγο τον πιο απειλητικό παίκτη του Παναθηναϊκού, Παλάσιος.

Περισσότερα σε λίγο…

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share