Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεύτερη απώλεια μέσα σε λίγα 24ωρα για την οικογένεια του Παναθηναϊκού - Πέθανε ο Παναγιώτης Κουκόπουλος

Θλίψη!

1 Αυγούστου 2022 12:08
Δεύτερη απώλεια μέσα σε λίγα 24ωρα για την οικογένεια του Παναθηναϊκού - Πέθανε ο Παναγιώτης Κουκόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλη μια μεγάλη απώλεια βιώνει η ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς 2 ημέρες μετά τον θάνατο πολύ μεγάλου παράγοντα, που υπηρέτησε την ένωση, την Δευτέρα 1/8 αποχαιρέτησε ένας πρώην αλλά πολύ σημαντικό παίκτη του μπάσκετ.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κουκόπουλο, ο οποίος πέθανε το βράδυ της Κυριακής 31/7 σε ηλικία 89 ετών. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, πως την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 11 το πρωί θα γίνει η κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο.

Δείτε επίσης: Μπιλ Ράσελ: Πέθανε ο θρύλος των Σέλτικς

Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Κουκόπουλος

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ο Πάνος Κουκόπουλος (Παναγιώτης Κουκόπουλος) ήταν πρώην καλαθοσφαιριστής γεννημένος στη Λειβαδιά, το 1933. Το 1945 μετακόμισε στην Αθήνα σε ηλικία 12 ετών και συνήθιζε να προπονείται στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Το 1948 εντάχθηκε στη Β΄ ομάδα του Παναθηναϊκού με την οποία υπήρξε πολύ σύντομα διακριθέντας και κατέκτησε το τοπικό πρωτάθλημα της περιόδου 1949-50.

Έτσι το Νοέμβριο του 1950 εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟ και αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε αγώνα απέναντι στη Μακαμπί Καΐρου που διεξήχθη στο Κάιρο.Αγωνιζόταν στη θέση σμολ φόργουορντ. Αναδείχθηκε 4 φορές πρωταθλητής Ελλάδος (1951, 1954, 1961, 1962), ενώ ήταν μέλος της ομάδας την πρώτη χρονιά που αγωνίστηκε στο Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1961. Διετέλεσε αρχηγός του Παναθηναϊκού και παίκτης-προπονητής της ομάδας. Υπήρξε 8 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδος.

παναγιωτησ-κουκοπουλοσ-θανατοσ-παναθηναικοσ-1-8

Πέθανε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος

Πέθανε σε ηλικία 98 ετών ο πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος. Ο εκλιπών είχε διατελέσει πρόεδρος του Παναθηναϊκός ΑΟ την περίοδο 2011-13 αλλά σε όλη τη ζωή του ήταν δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα και στους αθλητές της.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκός ΑΟ

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του άλλοτε Προέδρου του Συλλόγου, Αχιλλέα Μακρόπουλου.
Η πράσινη οικογένεια θρηνεί την απώλεια ενός διαχρονικού παράγοντα του «τριφυλλιού» από τη δεκαετία του '70, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Παναθηναϊκού από το 2011 μέχρι το 2013.

Ήταν ενεργό Παναθηναϊκό μέλος με παρουσία σε πολλά αθλήματα και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία του Συλλόγου.

Σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκαν τα κατωτέρω ως ένδειξη πένθους αλλά και σεβασμού σε έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά στον Παναθηναϊκό μας επί σειρά ετών.

1. Θα κατατεθεί στεφάνι από τον Παναθηναϊκό Α.Ο.
2. Τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 2 Αυγούστου.

3. Η σημαία του Συλλόγου στο Απόστολος Νικολαΐδης θα είναι μεσίστια την ημέρα της κηδείας.
4. Θα παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου στην κηδεία.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share