Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Conference League: Βατερλό για ΠΑΟΚ! Οδυνηρός αποκλεισμός από τη Λέφσκι Σόφιας & τέλος Ευρώπη!

Δεν μπόρεσε να ανατρέψει την ήττα με 2-0 από το παιχνίδι στην Βουλγαρία

28 Ιουλίου 2022 22:41
Conference League: Βατερλό για ΠΑΟΚ! Οδυνηρός αποκλεισμός από τη Λέφσκι Σόφιας & τέλος Ευρώπη!
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόωρα ολοκληρώθηκε η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τους «ασπρόμαυρους» να λένε πικρό αντίο στο Europa Conference League.

Η ομάδα του Λουτσέσκου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα, κι έτσι είδε τους Βούλγαρους, χάρη στη νίκη τους με 2-0 από το πρώτο ματς, να παίρνουν το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο ΠΑΟΚ λόγω των αποβολών των Αουγκούστο (72’) και Βιεϊρίνια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 24’ με γκολ του Ρονάλντο, μετά από λάθος του Λύρατζη, με τον δικέφαλο του Βορρά να ισοφαρίζει στο 56’ με τον Ντάντας.

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερε να ανησυχήσει τον γκολκίπερ των Βούλγαρων, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάτσει πίσω από τη σέντρα.

Μάλιστα στο 24ο λεπτό τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους Θεσσαλονικείς, καθώς η Λέφσκι άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενη ένα τραγικό λάθος του Λύρατζη.

Ο ακραίος οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ προσπάθησε να δώσει πάσα στον Κοτάρσκι, ωστόσο ο Ρονάλντο πρόλαβε τη μεταβίβαση και, αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, έκανε το 0-1 προ κενής εστίας.

Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, αφού στη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 45' ο Νάρεϊ έκανε μία προβολή μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς μπήκαν με δύο αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι Μπίσεσβαρ και Βιεϊρίνια πήραν τις θέσεις των Κουαλιάτα και Σοάρες, αντίστοιχα.

Ο πολύπειρος μέσος από το Σουρινάμ στο 56' με τρομερή κάθετη έβγαλε τετ-α-τετ τον Ντάντας με τον τερματοφύλακα των Βούλγαρων, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να πλασάρει ψύχραιμα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 72ο λεπτό οι «ασπρόμαυροι» έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Αουγκούστο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Γουέλτον, ενώ στο 80' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Βιεϊρίνια για διαμαρτυρία.

Οδυνηρός αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τη Λέφσκι Σόφιας & τέλος Ευρώπη
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)


ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Λύρατζης (66' Κούτσιας), Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες (46' Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Κούρτιτς – Ζίφκοβιτς, Κουαλιάτα (46' Μπίσεσβαρ), Ντάντας – Νάρεϊ.

Λέφσκι (Στάνιμιρ Στοΐλοφ): Μιχαΐλοβ, Πετρής, Σούντμπεργκ, Κόρδομπα, Γκόλτσεβ, Κράστεβ, Ντερ Καπ, Μιλόνοβ, Ρονάλντο (83' Κράεφ), Μπαρί, Φελίπε.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share