Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός για Πάβκοβ: «Κακόβουλα δημοσιεύματα, δεν είναι αληθή»

Πήρε θέση!

23 Ιουλίου 2022 22:11
Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός για Πάβκοβ: «Κακόβουλα δημοσιεύματα, δεν είναι αληθή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατηγορηματική διάψευση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα ανέφεραν οι Σέρβοι για Παβκόβ, με τους πράσινους μάλιστα να χαρακτηρίζουν τα δημοσιεύματα αυτά «κακόβουλα, παντελώς αναληθή και εκ του πονηρού».

Από χθες το βράδυ οι Σέρβοι άρχισαν να αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μίλαν Παβκόβ, κάτι το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Από το πράσινο στρατόπεδο ανέφεραν ότι δεν υπάρχει θέμα Παβκόβ, παρά τα συνεχόμενα δημοσιεύματα του Σέρβικου Τύπου και μάλιστα ήταν έξαλλοι μετά όσα σημείωναν στη Σερβία.

Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός για Πάβκοβ: «Κακόβουλα δημοσιεύματα, δεν είναι αληθή»

Χαρακτηριστικά από τον Παναθηναϊκό ανέφεραν: «Τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν διαπραγμάτευση και διαφορά στο οικονομικό για την απόκτηση του Μίλαν Πάβκοφ είναι κακόβουλα, παντελώς αναληθή και εκ του πονηρού. Ο παίκτης ουδέποτε προτάθηκε στην ομάδα και ως εκ τούτου δεν υπήρξε καμία διαπραγμάτευση, άρα και καμία διαφορά. Συνεπώς η οποιαδήποτε αναπαραγωγή τους δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα».

Ως εκ τούτου ούτε ενδιαφέρον υπήρξε ούτε προτάσεις φυσικά που βάζουν στο τραπέζι οι Σέρβοι προφανώς γιατί θέλουν να ανεβάσουν για κάποιο λόγο το κασέ του παίκτη

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει άλλες περιπτώσεις παικτών για την επιθετική του γραμμή, καθώς οι πράσινοι ψάχνουν για ένα σέντερ φορ που να έχει το εύκολο γκολ και να είναι φυσικά καλύτερος από τους υπάρχοντες.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share