Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συμβαίνουν και αυτά: Οπαδός πέταξε ψάρι στο πρόσωπο ποδοσφαιριστή εν ώρα αγώνα (Video)

Απίστευτο και όμως αληθινό!

19 Ιουλίου 2022 18:04
Συμβαίνουν και αυτά: Οπαδός πέταξε ψάρι στο πρόσωπο ποδοσφαιριστή εν ώρα αγώνα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα τα περίμενε, αλλά ότι θα «φάει» ψάρι στο πρόσωπο εν ώρα αγώνα δεν το είχε φανταστεί. Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες σε αγώνα της πρώτης κατηγορίας της Αργεντινής ανάμεσα στην Ιντεπεντιέντε και την Ρασίνγκ και ο άτυχος ήταν ο Λεάντρο Φερνάντες.

Δείτε επίσης: «Σεισμός» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Λεβαντόβσκι στην Μπαρτσελόνα!

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής λίγα λεπτά μετά από την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν 1-0 κατά της ομάδας του δέχτηκε ένα ψάρι από την εξέδρα στο πρόσωπο και έπεσε στο έδαφος!

Το παιχνίδι διακόπηκε για μερικά λεπτά και συνεχίστηκε με το αποτέλεσμα να μην αλλάζει.

«Πραγματικά παράλογο. Πράξη ανευθυνότητας και κυρίως δειλίας», θα σημειώσει ο σχολιαστής του αγώνα.

Απίστευτο περιστατικό με τον Γιώργο Λιάγκα - Πήγε να πατήσει με το αυτοκίνητο τον Τζόρτζεβιτς! (video)

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε γνωστό μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” πως παραλίγο να πατήσει με το αυτοκίνητό του τον πρώην σταρ του ποδοσφαίρου Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

«Χθες πήγα να πατήσω με το αυτοκίνητο τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Πετάχτηκε και θα τον σκότωνα ειλικρινά. Γλιτώσαμε και οι δυο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες του. Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα έγινε με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή ο Γιώργος Καραγκούνης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share