Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Είναι αυτός ο πιο στημένος αγώνας στην ιστορία του ποδοσφαίρου; Δείτε το βίντεο και αποφασίστε μόνοι σας

Σάλος με αυτό που έκαναν οι παίκτες της μίας ομάδας στα πέναλτι!

15 Ιουλίου 2022 19:31
Είναι αυτός ο πιο στημένος αγώνας στην ιστορία του ποδοσφαίρου; Δείτε το βίντεο και αποφασίστε μόνοι σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η καχυποψία για τα αποτελέσματα των αγώνων ποδοσφαίρου έχει μπει για τα καλά στις ζωές των ποδοσφαιρόφιλων αυτού του κόσμου, ειδικά από τη στιγμή που εμφανίστηκε το στοίχημα και, δυστυχώς, υπάρχουν αγώνες οι οποίοι επιβεβαιώνουν την αίσθηση του κοινού.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης για τον τελικό κυπέλλου στην πολιτεία Ογκούν (νοτιοδυτικά της Νιγηρίας), αυτή η καχυποψία χτυπάει κόκκινο αφού, στον αγώνα, όπου έφτασαν η Ijebu United, που αγωνίζεται στην 1η εθνική κατηγορία και η Remo Stars που αγωνίζεται στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, συνέβησαν τα πιο απίθανα πράγματα.

Όταν η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι, οι παίκτες των Remo Stars αστόχησαν σε όλες τις εκτελέσεις τους και οι αντίπαλοι τους ευστόχησαν σε όσα εκτέλεσαν. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο τερματοφύλακας των Remo Stars έμεινε επιδεικτικά ακίνητος στη θέση του σε εκτέλεση πέναλτι.

Αμέσως μετά, ένας συμπαίκτης του κατάφερε να στείλει την μπάλα πλάγιο άουτ αντιδρώντας, μάλιστα, στην εντυπωσιακή αστοχία του, βάζοντας τα χέρια στο κεφάλι του και προσποιούμενος ότι και ο ίδιος δεν πίστευε αυτό που συνέβη.

Δείτε το βίντεο και αποφασίστε: Είναι αυτός ο πιο στημένος αγώνας στην ιστορία του ποδοσφαίρου;

Απίστευτο! Σκύλος μπήκε στο γήπεδο στη διάρκεια αγώνα και δεν ήθελε να φύγει με τίποτα (Video)

Ένας όμορφος μαύρος σκύλος έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ο φιλικός αγώνας γυναικών μεταξύ Χιλής και Βενεζουέλας στο Estadio La Granja στη Χιλή.

Δείτε επίσης: Αδέσποτος σκύλος ειδοποίησε την αστυνομία - Μόλις δείτε το βίντεο από την κάμερα θα μείνετε

Η εμφάνιση του απρόσμενου επισκέπτη είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας. Ο σκύλος άρχισε με χαρά και ενθουσιασμό να τρέχει στο γήπεδο και να κατευθύνεται προς την τερματοφύλακα της Χιλής Christine Endler. Στη συνέχεια ξάπλωσε, έτοιμος για παιχνίδια και χάδια στην κοιλιά του.

Στη συνέχεια σηκώθηκε από εκεί και πήγε στη διαιτητή. Ξάπλωσε δείχνοντας ξανά την κοιλίτσα του ενώ στη συνέχεια έφυγε για τους τεχνικούς. Παρά τις προσπάθειες των παιχτών, ο σκύλος δεν ήθελε με τίποτα να φύγει από το γήπεδο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share