Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου - Η πράσινη ΚΑΕ τον αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή της

Δε θα ενισχύσει και τη νέα σεζόν το «Τριφύλλι» ο μέχρι πρότινος αρχηγός

15 Ιουλίου 2022 17:43
Επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου - Η πράσινη ΚΑΕ τον αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή της
Πηγή φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με κάθε επισημότητα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί πλέον ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μία είδηση μου έκανε γνωστή μέσω αποχαιρετηστήριας ανακοίνωσης η ίδια η πράσινη ΚΑΕ.

«Κλείνει» στην Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς ο Ιωάννης Παπαπέτρου!

Όπως ενημερωθήκατε από την μπασκετική εκπομπή του SDNA, ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρισκόταν με το... ένα πόδι εκτός του «τριφυλλιού» τις τελευταίες ώρες.

Ο διεθνής φόργουορντ είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ και οι «πράσινοι» συζητούσαν μαζί του για την «επόμενη μέρα» των δύο πλευρών. Άλλωστε, στο «τριφύλλι» εξέταζαν όλα τα ενδεχόμενα το τελευταίο διάστημα και γνώριζαν πώς θα πρέπει να κινηθούν σε περίπτωση που ο αρχηγός τους αποχωρήσει από το ρόστερ.

Δείτε επίσης: Προσπαθεί για επιστροφή Σαντ Ρος η ΑΕΚ!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν είχαν σκοπό να υψώσουν... εμπόδιο στη θέληση του «Παπ» και όλα δείχνουν πως όσο περνούν οι ώρες, τόσο... απομακρύνεται από το ΟΑΚΑ ο Παπαπέτρου. H Παρτιζάν φαίνεται πως βρίσκεται στην pole position της απόκτησής του. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να τον πάρει στη Σερβία και η υπόθεση προχωράει με γρήγορους ρυθμούς.

Η σερβική ομάδα, λοιπόν, έχει την πρόθεση να καλύψει τις απαιτήσεις του παίκτη και να κάνει κάτοικο Βελιγραδίου τον Παπαπέτρου, όπως όλα δείχνουν.

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Νέιτ Ουόλτερς!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Νέιτ Ουόλτερς στο ρόστερ της, ανακοινώνοντας το deal μαζί του.

Ξανά υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Ράντονιτς θα αγωνιστεί ο 31χρονος πόιντ γκαρντ. Ο Ουόλτερς συνυπήρξε με τον Μαυροβούνιο τεχνικό δύο φορές στο παρελθόν ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα (2016-2017 και 2021-2022) και ο 52χρονος κόουτς ξεχώρισε την περίπτωσή του μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με τον Νικ Καλάθη.

Πρόκειται για έναν πλέι μέικερ που σουτάρει με καλά ποσοστά, διαθέτει διαφορετικές επιλογές στο σκοράρισμα και χαίρει της εμπιστοσύνης του κόουτς Ράντονιτς.

Οι «πράσινοι» κινήθηκαν για την απόκτησή του τις προηγούμενες μέρες, ο ίδιος έστειλε το υπογεγραμμένο συμβόλαιό του αργά το βράδυ της Τρίτης (12/7) και η συμφωνία των δύο πλευρών απέκτησε επίσημη μορφή, μέσω του ποστ του «τριφυλλιού».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share