Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με τον Νικ Κύργιο: Κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφό του - «Κόλαφος» η ποινή που αντιμετωπίζει!

Καλείται να παραστεί σε δικαστήριο της Αυστραλίας τον επόμενο μήνα

5 Ιουλίου 2022 15:07
Σάλος με τον Νικ Κύργιο: Κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφό του - «Κόλαφος» η ποινή που αντιμετωπίζει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου στην Αυστραλία, διότι κατηγορείται για επίθεση σε πρώην κοπέλα του.

Ο 27χρονος Αυστραλός, ο οποίος έφτασε στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον τη Δευτέρα με επεισοδιακή νίκη επί του Στέφανου Τσιτσιπά, θα εμφανιστεί στο δικαστήριο της Καμπέρα τον επόμενο μήνα. Η αστυνομία του Australian Capital Territory επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι ο Κύργιος κατηγορείται για επίθεση εναντίον της πρώην φίλης του για το περιστατικό στην Καμπέρα τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δείτε επίσης: Ντοκουμέντο: Το βίντεο που είδαν οι αρχές και συνέλαβαν τον πατέρα της 34χρονης Βρετανίδας για τον βιασμό της!

«Η Αστυνομία του ACT επιβεβαιώνει ότι ένας 27χρονος άνδρας από το Watson έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 2 Αυγούστου κατηγορούμενος κοινή επίθεση που αφορά περιστατικό που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2021», δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Η μέγιστη ποινή που μπορεί να του επιβληθεί για την κατηγορία είναι δύο χρόνια, αναφέρει ο Guardian.

Ντροπή: 10χρονη θύμα βιασμού αναγκάστηκε να ταξιδέψει από το Οχάιο στην Ιντιάνα για να κάνει άμβλωση

Ένα 10χρονο κορίτσι, θύμα βιασμού στο Οχάιο, το οποίο ήταν έγκυος έξι εβδομάδων, αναγκάστηκε να ταξιδέψει από το Οχάιο στην Ιντιάνα για να κάνει έκτρωση, μιας και ο νόμος που ψηφίστηκε για απαγόρευση των αμβλώσεων δεν της επέτρεπε να τερματίσει την εγκυμοσύνη στην πολιτεία που μένει.

Η ιστορία της έγινε γνωστή τρεις ημέρες μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να απαγορεύσει τις αμβλώσεις μετά την 6η εβδομάδα κύησης.

Δείτε επίσης: Οχετός από ιερέα για αμβλώσεις: «Καλύτερα να γεννήσουν το παιδί και μετά να το σκοτώσουν»

Η μαιευτήρας-γυναικολόγος με έδρα την Ιντιανάπολη, Δρ. Caitlin Bernard, είπε ότι έλαβε μια κλήση από έναν συνάδελφό της στο Οχάιο, ο οποίος αναλαμβάνει την περίθαλψη θυμάτων κακοποίησης και ο οποίος της ζήτησε βοήθεια. Στην Ιντιάνα δεν έχουν ακόμη απαγορευτεί ή περιοριστεί οι αμβλώσεις, αλλά είναι πιθανό να συμβεί όταν συγκληθεί ειδική συνεδρίαση της πολιτειακής συνέλευσης αργότερα αυτόν τον μήνα.

Η γιατρός επισημαίνει ότι ο αριθμός ασθενών που επιθυμούν να κάνουν άμβλωση έχει αυξηθεί κατακόρυφα μετά την απαγόρευση των αμβλώσεων σε όμορες πολιτείες. «Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι σε λίγες μόνο εβδομάδες δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε αυτή τη φροντίδα», δήλωσε στο Columbus Dispatch.

Η φρικτή υπόθεση έκανε ακόμα και πολιτικούς, υπέρμαχους των αμβλώσεων να συζητήσουν μια στάση πιο κοντά στα δικαιώματα γυναικών και κοριτσιών.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share