Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βαριές «καμπάνες» σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου!

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ

29 Ιουνίου 2022 14:00
Βαριές «καμπάνες» σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου!
Πηγή φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια αλλά και υψηλά πρόστιμα, τιμωρήθηκαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας!

Κι αυτό γιατί η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον μεν «δικέφαλο του Βορρά» με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τους δε «πράσινους» με δύο. Παράλληλα, επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 75.000 και 64.167 ευρώ αντίστοιχα στις δύο ομάδες, οι οποίες σημειωτέον έχουν το δικαίωμα έφεσης κατά της εν λόγω απόφασης.

Δείτε επίσης: Conference League / Προκριματικά: Έμαθαν τους πρώτους αντιπάλους τους ΠΑΟΚ και Άρης

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις: Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός χρηματική ποινή συνολικού ύψους 64.167 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. χρηματική ποινή συνολικού ύψους 75.000 ευρώ και συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ). Απαλλάσσει τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση».

Πένθος στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Τάκης Πανελούδης!

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Τάκης Πανελούδης. Ο Τάκης Πανελούδης συνέδεσε το όνομά του με τον ΠΑΟΚ, αφού διατέλεσε διοικητικός παράγοντας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, υπήρξε ενεργό μέλος των διοικήσεων του ΑΣ και πρόεδρος της ΚΑΕ για τέσσερα χρόνια.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μάλιστα εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Τάκη Πανελούδη. «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Τάκη Πανελούδη, που «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Ένας διοικητικός παράγοντας, που συνέδεσε τη ζωή του με τον ΠΑΟΚ.

Διετέλεσε παράγοντας στην ποδοσφαιρική ομάδα, υπήρξε ενεργό μέλος των διοικήσεων του ΑΣ ΠΑΟΚ στη δεκαετία του ’80, αλλά και του ’90, στα καλύτερα χρόνια της ομάδας μπάσκετ, ενώ για περίπου τέσσερα χρόνια ήταν και πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share