Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ξάφρισαν» το σπίτι πασίγνωστου ποδοσφαιριστή!

Η αξία από τα κλοπιμαία υπολογίζεται στα 3 εκατ. ευρώ

28 Ιουνίου 2022 15:18
«Ξάφρισαν» το σπίτι πασίγνωστου ποδοσφαιριστή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα ληστείας έπεσε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, Μάρκο Βεράτι, την ώρα που απολάμβανε τις διακοπές του στην εξοχική έπαυλη του Βραζιλιάνου πρώην σούπερ σταρ Ρονάλντο, την οποία είχε νοικιάσει για τις διακοπές του.

Δείτε επίσης: Προσοχή: Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μην πέσετε θύμα κλοπής όταν «σηκώνετε» χρήματα από ΑΤΜ (Video)

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Diario de Ibiza», οι ληστές εισέβαλαν στη βίλα όπου διέμενε τις τελευταίες ημέρες ο 29χρονος μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, με την εντυπωσιακή Γαλλίδα σύζυγό του, και αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ανάμεσα στα κλοπιμαία είναι ρολόγια, κοσμήματα και χρήματα, η αξία των οποίων υπολογίζεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ την ώρα της ληστείας, ο Βεράτι και η σύζυγός του δεν βρίσκονταν στην έπαυλη.

«Ξάφρισαν» το σπίτι πασίγνωστου ποδοσφαιριστή!

Ο 31χρονος Ιταλός ποδοσφαιριστής παντρεύτηκε με την Γαλλίδα Τζέσικα Αΐντι στο Παρίσι μετά τον τελικό του Euro 2020.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάρκο Βεράτι ανέβηκε για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Η πρώτη φορά που ντύθηκε γαμπρός ήταν όταν παντρεύτηκε την Ιταλίδα Λάουρα Ζαζάρα με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους.

«Ξάφρισαν» το σπίτι πασίγνωστου ποδοσφαιριστή!

Η εκρηκτική Τζέσικα ήταν το 2011 η φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς «Fresh Faces», εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της, το χυμώδες κορμί και τα εξωτικά χαρακτηριστικά, ενώ σήμα - κατατεθέν είναι τα σγουρά μαλλιά της.

Ακόμη είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα του Sports Illustrated, ενώ στον λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με σέξι μαγιό, που αναστατώνουν τους ακολούθούς της.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share