Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Βουδαπέστη: Αθλήτρια έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην πισίνα

Σοκ!

23 Ιουνίου 2022 08:22
Θρίλερ στη Βουδαπέστη: Αθλήτρια έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην πισίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκηνές τρόμου έλαβαν χώρα στο κολυμβητήριο της Βουδαπέστης, κατά τη διάρκεια του τελικού σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβησης, όταν η Ανίτα Αλβάρεζ έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο νερό.

Ένα τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα στο κολυμβητήριο της Βουδαπέστης, όπου διεξάγεται ο τελικός του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση στα πλαίσια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου.

Εκεί, η Αμερικανίδα Ανίτα Αλβάρεζ, κατά τη διάρκεια που εκτελούσε τη χορογραφία της εντός του νερού, έχασε τις αισθήσεις της με αποτέλεσμα να βυθιστεί στη πισίνα. Άμεσα, ο Ισπανός προπονητής της Αντρέα Φουέντες βούτηξε στον νερό και την επανέφερε στην επιφάνεια της πισίνας. Έπειτα την έβγαλε έξω από το νερό με την βοήθεια των υπεύθυνων, ώστε να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ευτυχώς, η αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης με τη βοήθεια των ειδικών, οι οποίοι έσπευσαν ταχύτατα σε αυτήν, ανέκτησε τις αισθήσεις της και είναι εκτός κινδύνου. Πλέον, θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να γίνουν γνωστά τα αίτια αυτού του συμβάντος.

"Χάλκινη" η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης (video)

Νταμπλ στα μετάλλια για την Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης της Βουδαπέστης.

H 27χρονη πρωταθλήτρια από την Ναύπακτο στην 6η της συμμετοχή σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα λίγες ημέρες μετά από το χάλκινο μετάλλιο στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο κατέκτησε την Τετάρτη και το χάλκινο μετάλλιο στο ελεύθερο στο σόλο.

Το βάθρο στο ελεύθερο πρόγραμμα ήταν πανομοιότυπο με το τεχνικό, καθώς η Γιουκίκο Ινούι από την Ιαπωνία πήρε και πάλι το χρυσό μετάλλιο με 95,3667 βαθμούς, έναντι 93,8000β. της Ουκρανής Μάρτα Φιέντινα, που κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Η Βασιλική Αλεξανδρή, που εκπροσωπεί την Αυστρία, κατετάγη πέμπτη με 90,1333 βαθμούς.

Αυτό είναι το 2ο μετάλλιο της Ελλάδος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και το 16ο συνολικά στη διοργάνωση. Θυμίζουμε ότι η Ευαγγελία Πλατανιώτη κέρδισε το πρώτο μετάλλιο της χώρας στην καλλιτεχνική και έφτασε πλέον τα δύο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share