Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Σίφουνας» ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόκριση στους «16» του τουρνουά στο Χάλε

Ο Έλληνας τενίστας νίκησε με 2-1 σετ τον Μπενζαμέν Μπονζί

14 Ιουνίου 2022 19:26
«Σίφουνας» ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρόκριση στους «16» του τουρνουά στο Χάλε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο τουρνουά της Στουτγκάρδης, όπου αποκλείστηκε στους προημιτελικούς από τον Άντι Μάρεϊ, αλλά η ζωή συνεχίζεται και ο Έλληνας τενίστας άρχισε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Χάλε, νικώντας με 2-1 σετ τον Μπενζαμέν Μπονζί.

Ο Γάλλος είναι στο Νο52 της παγκόσμιας κατάταξης και ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Τσιτσιπά, ο οποίος κατάφερε να κάνει το πρώτο σετ δικό του έπειτα από μεγάλη μάχη, αφού οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ, όπου ο Έλληνας ήταν πιο ψύχραιμος.

Στέφανος Τσιτσιπάς

Στο δεύτερο σετ, όμως, όλα πήγαν στραβά για τον Τσιτσιπά, ο οποίος δεν κράτησε ούτε μία φορά το σερβίς του και τελικά το έχασε με 6-1, για να γίνει το 1-1 και όλα να κριθούν στο τρίτο και τελευταίο σετ.

Εκεί, ο Μπονζί απείλησε αμέσως με break αλλά τελικά αυτό το έκανε ο Στέφανος, ο οποίος βρέθηκε να προηγείται με 3-1 στα games και τελικά κράτησε το σερβίς του και με 6-3 έκανε το 2-1 στα σετ και προκρίθηκε στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο.

Τα σετ: 7-6, 1-6, 6-3

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share