Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ήττα για τη Μαρία Σάκκαρη: Αποκλείστηκε στους «8» του Νότιγχαμ

2-1 σετ από την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια

10 Ιουνίου 2022 17:35
Ήττα για τη Μαρία Σάκκαρη: Αποκλείστηκε στους «8» του Νότιγχαμ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Σάκκαρη είχε ως στόχο να φτάσει ως το τέλος του τουρνουά στο Νότιγχαμ και ήταν όντως εκ των φαβορί, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε και στο κορτ, αφού στον προημιτελικό ήρθε η ήττα με 2-1 σετ από τη Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια και ο αποκλεισμός.

Δείτε επίσης: Αποθέωση για Σάκκαρη και Τσιτσιπά - Εκτόξευση μετά την έναρξη του Roland Garros

Η παράδοση δεν ήταν καλή για την Ελληνίδα τενίστρια, αφού είχε χάσει και τα δύο παιχνίδια που είχε δώσει στο παρελθόν με τη Βραζιλιάνα, η οποία είναι στο Νο48 της παγκόσμιας κατάταξης. Και μπορεί οι παραδόσεις να υπάρχουν για να σπάνε, αλλά αυτό δεν έγινε αυτή τη φορά.

Ήττα Μαρία Σάκκαρη

Ο αγώνας άρχισε με τις δύο αντιπάλους να κρατάνε το σερβίς τους μέχρι και το 3-2 υπέρ της Μάια, η οποία αμέσως μετά έκανε break για το 4-2. Η Βραζιλιάνα πήγε και στο 5-2, με τη Σάκκαρη να αντιδράει και να κάνει και αυτή break μειώνοντας σε 5-4, για να χαθεί τελικά το πρώτο σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα ήταν πιο συγκεντρωμένη και στο 3-3 έκανε το break που έψαχνε και πέρασε μπροστά με 4-3 και αμέσως μετά με 5-3, παίρνοντας τελικά το 6-4 και ισοφαρίζοντας σε 1-1. Όλα, επομένως, κρίθηκαν στο τρίτο σετ, στο οποίο η Μάια ήταν αυτή που έκανε το break και προηγήθηκε με 5-3, κάνοντας τελικά το 2-1 σετ με 6-3 στο τρίτο και παίρνοντας την πρόκριση για τους ημιτελικούς.

Τα σετ: 4-6, 6-4, 3-6

Μαρία Σάκκαρη: Στο πλευρό της στο τουρνουά της Ντόχα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (photo)

Μαζί και ερωτευμένοι είναι η Μαρία Σάκκαρη και ο γιος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, παρά τη φημολογία που μιλούσε για χωρισμό τους.

Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο γιος του Πρωθυπουργού βρίσκεται στο Κατάρ όπου διεξάγεται το ATP Qatar Open, στηρίζοντας την αγαπημένη του.

Μάλιστα, στην εκπομπή προβλήθηκε μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος κάθεται στην εξέδρα μαζί με το προπονητικό team της κορυφαίας τενίστριας, από όπου παρακολουθεί με αγωνία το ματς της Μαρίας Σάκκαρη.

Στον αγώνα η Σάκκαρη τα πήγε πολύ καλά, αφού πέρασε στις «16» του τουρνουά, επικρατώντας της αντιπάλου της με χαρακτηριστική ευκολία (2-0 σετ) σε έναν αγώνα που κράτησε 1 ώρα και 15 λεπτά.

κωνσταντικοσ-μητσοτακησ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share