Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εθνική Ελλάδας: Σοκ με Λημνιό - Υπέστη ρήξη χιαστού! (video)

Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον διεθνή εξτρέμ

10 Ιουνίου 2022 11:04
Εθνική Ελλάδας: Σοκ με Λημνιό - Υπέστη ρήξη χιαστού! (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Λημνιού επιβεβαιώθηκαν. Όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος, μετά τις εξετάσεις που έκανε ο νεαρός διεθνής άσος, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Δείτε επίσης: Nations League: Θέλει να γίνει Ελλαδάρα ξανά - Πέρασε νικηφόρα και από το Κόσοβο (photos-video)

Φυσικά και πρόκειται για δυσάρεστη εξέλιξη με τον παίκτη, να πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς, με τον χρονικό διάστημα της αποθεραπείας σε αντίστοιχες περιπτώσεις να ανέρχεται περίπου τους έξι μήνες.

Ο Λημνιός πλέον θα πρέπει να περιμένει να περάσει ένα μικρό χρονικό διάστημα και να περάσει την πόρτα του χειρουργείου σε συνεννόηση με την ομάδα του, την Κολωνία.

Μοιράζει χαμόγελα η Εθνική - Πάει για «τελικό» πρωτιάς με το Κόσοβο!

Η Εθνική ήταν εξαιρετική, επικράτησε 3-0 της Κύπρου και έκανε το 3/3 στον όμιλο, παίζοντας σε λίγες ημέρες «τελικό» πρωτιάς με το Κόσοβο στον Βόλο.

Δείτε επίσης: Nations League: Θέλει να γίνει Ελλαδάρα ξανά - Πέρασε νικηφόρα και από το Κόσοβο (photos-video)

Ο Μπακασέτας σκόραρε και στο τρίτο ματς της Ελλάδας για τον 2ο όμιλο του League C, ανοίγοντας τον δρόμο της νίκης, ενώ «έφτιαξε» το 2-0 του Παυλίδη. Ο Λημνιός έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, αλλά αποχώρησε τραυματίας και υπάρχει έντονη ανησυχία. Κράτησε το μηδέν και στο τρίτο ματς η «γαλανόλευκη» που αν νικήσει το Κόσοβο σε λίγες ημέρες, κλειδώνει και μαθηματικά την πρωτιά στον όμιλό της!

Στο μυαλό του κόουτς

Με το κλασικό 4-3-3 κατέβασε την Ελλάδα ο Γκουστάβο Πογέτ. Ο Βλαχοδήμος στην εστία, με τους Μπάλντοκ, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Τσιμίκα στην άμυνα. Σιώπης, Μάνταλος, Μπακασέτας η τριάδα στα χαφ, με τους Λημνιός, Δουβίκα στα εξτρέμ και τον Παυλίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Με 3-4-3 παρέταξε την Κύπρο ο Νίκος Κωστένογλου. Στο τέρμα ο Μιχαήλ, με τους Γκόγκιτς, Κατελάρη, Κορρέα στην τριάδα στα στόπερ. Πίττας, Αρτυματάς, Κυριακου, Ν. Ιωάννου στην τετράδα του άξονα και οι Παπουλής, Σωτηρίου, Λοΐζου στην τριπλέτα της επίθεσης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share