Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Roland Garros: Άσχημος τραυματισμός για Ζβέρεφ - Απευθείας στον τελικό ο Ναδάλ (video)

Aποχώρησε με αναπηρικό καροτσάκι o Γερμανός

3 Ιουνίου 2022 19:33
Roland Garros: Άσχημος τραυματισμός για Ζβέρεφ - Απευθείας στον τελικό ο Ναδάλ (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Ράφα Ναδάλ πήγε κοντά στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ακούγοντας τον αντίπαλο του να σφαδάζει από τον πόνο, κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ του ημιτελικού στο Roland Garros. Επέστρεψε με πατερίτσες, για να ανακοινώσει το τέλος του αγώνα. Υπενθυμίζεται, ότι ο Ράφα Ναδάλ εκτόπισε τον Στέφανο Τσιτσιπά από το no.4 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ προσπάθησε να βγάλει μια επιστροφή στον Ράφα Ναδάλ, αλλά τραυματίστηκε χαμηλά στον αστράγαλο (σ.σ. του γύρισε άσχημα) και έδειξε ανήμπορος να συνεχίσει τον ημιτελικό στο Roland Garros.

Ο Γερμανός τενίστας έβγαλε κραυγές πόνου, την ώρα που ο Ναδάλ πήγε προς το μέρος του, για να δει εάν τραυματίστηκε άσχημα.

Ο Ζβέρεφ σηκώθηκε με βοήθεια, πήγε στα αποδυτήρια, έχοντας καθίσει σε αναπηρικό καροτσάκι και… επέστρεψε με πατερίτσες, για να ενημερώσει τον διαιτητή, ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, δίνοντας τη νίκη στον Ράφα Ναδάλ. Για την… ιστορία, ο Ισπανός τενίστας πήρε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ (10-8) ενώ τη στιγμή του τραυματισμού το δεύτερο σετ ήταν στο 6-6.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share