Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Προμηθέας-Ολυμπιακός 72-102: Δεν κρατιέται για τον τίτλο!

Έκανε το 2-0 και... φεύγει για την κούπα

1 Ιουνίου 2022 21:41
Προμηθέας-Ολυμπιακός 72-102: Δεν κρατιέται για τον τίτλο!
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ολυμπιακός είναι... ασυγκράτητος για τον τίτλο και το έδειξε και στην Πάτρα, όπου «διέλυσε» με 102-72 τον Προμηθέα κι έκανε το 2-0 στη μεταξύ τους ημιτελική σειρά.

Το ματς

Ο Προμηθέας, μετά το πρώτο παιχνίδι, μπήκε στο ματς για να δείξει ότι είναι πιο αξιόμαχος από ότι φάνηκε στο πρώτο ματς και στο πρώτο δεκάλεπτο έβαλε αντίσταση στον Ολυμπιακό. Με Ρέι και Γκραντ «ζεστούς» έβαλε προβλήματα στον αντίπαλο και το 18-20 του δεκαλέπτου ήταν απόρροια μιας δυνατής μάχης.

Ο Ολυμπιακός... χάιδεψε λίγο περισσότερο το γκάζι και άρχιζε να δημιουργεί απόσταση στο δεύτερο δεκάλεπτο. Χωρίς να προκαλέσει την... κατάρρευση του Προμηθέα όπως στο πρώτο ματς, αλλά δείχνοντας υπεροπλία σε όλους τους τομείς, με τον Σλούκα να δίνει τον ρυθμό πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 31-46, με 11 παίκτες να έχουν ήδη πατήσει παρκέ και 10 να έχουν σκοράρει!

Το δεύτερο ημίχρονο θύμισε έντονα... ΣΕΦ και πρώτο αγώνα. Ο Ολυμπιακός... πέταγε, ο Προμηθέας ήταν αδύνατον να τον κοιτάξει στα μάτια, η διαφορά εκτοξεύτηκε και σταθεροποιήθηκε πάνω από τους 20 πόντους και το..... του 30ου λεπτού είχε κρίνει τα πάντα.

ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρησιμοποίησε και τους 12 παίκτες του, είδε και τους 12 να σκοράρουν και ο Ολυμπιακός κρατάει σε ρυθμό όλη την ομάδα στους ημιτελικούς χωρίς να μειώνει καμία στιγμή την έντασή του.

ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ο Προμηθέας δεν κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστικά πάνω από ένα δεκάλεπτο, έκλεισε όμως το ματς με αρκετά λεπτά, τα έξι τελευταία μόνο με Ελληνες στο παρκέ, κατά τα 4/5 τους νεαρούς του και δημιούργησε μια όμορφη αίσθηση στον κόσμο του.

Πηγή: Basketa.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share