Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οριστικά στην Ευρώπη ο Άρης: Πλήρης ο φάκελος σύμφωνα με την UEFA

Δικαίωση!

24 Μαΐου 2022 09:56
Οριστικά στην Ευρώπη ο Άρης: Πλήρης ο φάκελος σύμφωνα με την UEFA
Πηγή φωτογραφίας EUROKINISSI

Η UEFA έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ αναφέροντας πως ορθώς αδειοδοτήθηκε ο Άρης κι έτσι δεν υπάρχει πλέον θέμα μη συμμετοχής στο Europa Conference League.

Είναι πλέον οριστικό και με… βούλα UEFA! Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ενημέρωσε εγγράφως την ΕΠΟ πως ο φάκελος της ΠΑΕ Άρης για την αδειοδότηση είναι πλήρης και έτσι δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα για τη συμμετοχή του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οριστικά στην Ευρώπη ο Άρης: Πλήρης ο φάκελος σύμφωνα με UEFA
Πηγή φωτογραφίας EUROKINISSI

Μετά τη χθεσινή προφορική επικοινωνία που είχαν οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με την ΕΠΟ, έφτασε και το σχετικό έγγραφο που επικυρώνει πέρα από κάθε αμφισβήτηση πως δεν τίθεται θέμα αποκλεισμού των Θεσσαλονικέων. Πλέον στην ΠΑΕ Άρης μιλούν για δικαίωση απέναντι σε προσπάθειες να υπονομευτεί ο σύλλογος.
Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ο Θόδωρος Καρυπίδης τακτοποίησε και την οφειλή προς τον Ρούμπεν Παλαθουέλος καταβάλλοντας 101.429 ευρώ. Πρόκειται, δηλαδή, για το χρέος των περίπου 58 χιλιάδων ευρώ που υπήρχε από το 2007 από την παλιά διοίκηση και το οποίο με τους τόκους σχεδόν διπλασιάστηκε μέσα σε αυτά τα χρόνια.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share