Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός: Σοκ με γνωστό οπαδό του «Τριφυλλιού» - Τραυματίστηκε από έκρηξη κροτίδας στον τελικό Κυπέλλου και του έκοψαν τα δάχτυλα (photo)

Προσοχή: Πολύ σκληρές εικόνες!

22 Μαΐου 2022 19:27
Παναθηναϊκός: Σοκ με γνωστό οπαδό του «Τριφυλλιού» - Τραυματίστηκε από έκρηξη κροτίδας στον τελικό Κυπέλλου και του έκοψαν τα δάχτυλα (photo)
Πηγή φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δυσάρεστα είναι τα νέα από τον τραυματισμό ενός από τους πιο γνωστούς οπαδούς του Παναθηναϊκού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στα δάχτυλα του χεριού του, μετά από έκρηξη κροτίδας κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είχαν επικοινωνία με το ιστορικό στέλεχος της Θύρας 13 (σ.σ. γνωστός ως Ντόκεν), υπήρξε ακρωτηριασμός δακτύλων του τραυματία στο νοσοκομείο, καθώς η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

Δείτε επίσης: Ιστορική μέρα για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τη Διπλή Ανάπλαση σε Βοτανικό και Λ. Αλεξάνδρας!

επεισοδια-οακα
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Σε ανάρτηση που έγινε στα social media, αναφέρεται πως ο συγκεκριμένος οπαδός τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη της κροτίδας. Το περιστατικό έγινε λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, όταν και ο ίδιος πήγε να πιάσει ένα βαρελότο, το οποίο μάλλον μπέρδεψε με καπνογόνο, με αποτέλεσμα να «σκάσει» στα χέρια του. Ο οπαδός έπεσε κάτω και αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο γήπεδο, μετά από λίγο αποχώρησε εσπευσμένα για το νοσοκομείο.

Η ανάρτηση για τον οπαδό του Παναθηναϊκού:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share