Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γέμισαν οπαδούς οι δρόμοι της Αθήνας: Κομβόι από φίλους του ΠΑΟΚ έφτασε στην Αττική - Το αδιαχώρητο και από Παναθηναϊκούς μέχρι το ΟΑΚΑ (photos)

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες με το τι επικρατεί, λίγες ώρες πριν τη γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου!

21 Μαΐου 2022 17:12
Γέμισαν οπαδούς οι δρόμοι της Αθήνας: Κομβόι από φίλους του ΠΑΟΚ έφτασε στην Αττική - Το αδιαχώρητο και από Παναθηναϊκούς μέχρι το ΟΑΚΑ (photos)
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ συρρέουν με κάθε τρόπο στο ΟΑΚΑ, όπου στις 20.00 (21/5) είναι προγραμματισμένος ο τελικός Κυπέλλου.

Δείτε επίσης: «Μπλόκο» των 59 μελών του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό!

οπαδοι-παοκ
EUROKINISSI

Στο Ολυμπιακό Στάδιο αναμένονται περίπου 50.000 θεατές και από τα ξημερώματα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση κυρίως από τους οπαδούς του Δικεφάλου που ταξιδεύουν από τη Θεσσαλονίκη και εν γένει τη Βόρεια Ελλάδα με προορισμό το ΟΑΚΑ. Παράλληλα, και οι φίλοι του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για να κινηθούν μαζικά προς το στάδιο.

οπαδοι-παοκ
EUROKINISSI

Τελικός Κυπέλλου: Ο κορυφαίος Λαόθ διαιτητής της μεγάλης αναμέτρησης!

Διαιτητής κορυφαίου επιπέδου επιλέχθηκε για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Στη μάχη για το Κύπελλο Ελλάδας θα σφυρίξει ο ρέφερι του περσινού τελικού Champions League, Αντόνιο Λαόθ. Από το «πάνω ράφι» είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου. Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, στη μάχη Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ για το τρόπαιο θα σφυρίξει ο Αντόνιο Λαόθ.

οπαδοι-παοκ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM / EUROKINISSI

Ο Ισπανός ρέφερι είναι κατηγορίας Elite και ενδεικτικό της κλάσης του είναι το γεγονός ότι πέρυσι είχε οριστεί στον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι. Βοηθοί του θα είναι οι Πάου Ντέιβις και Ρομπέρτο Αλομάρ, στο VAR θα βρίσκεται ο Ρικάρντο Μπενγκοετσέα. Χρέη 4ου διαιτητή και AVAR θα εκτελέσουν οι Ευάγγελος Μανούχος και Άγγελος Ευαγγέλου αντίστοιχα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share