Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πρώτο τζάμπολ στο Final Four της Euroleague: Στην μάχη για τον τελικό ο Ολυμπιακός!

Κόντρα στην Εφές!

19 Μαΐου 2022 09:33
Πρώτο τζάμπολ στο Final Four της Euroleague: Στην μάχη για τον τελικό ο Ολυμπιακός!
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ - EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πιο σπουδαίο event της σεζόν στην Ευρώπη ξεκινά: Ολυμπιακός, Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα μπαίνουν στη μάχη για την κούπα της Euroleague!

Μία μεγάλη, δύσκολη και επίπονη σεζόν φτάνει στο τέλος της και η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτυπά στο Βελιγράδι. Εκεί, οι 4 καλύτερες ομάδες της σεζόν θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της Euroleague και το κοινό της Γηραιάς Ηπείρου περιμένει... ματσάρες!

Ολυμπιακός Final Four
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ - EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός θα έχει την στήριξη περίπου 10.000 οπαδών του, που δεδομένα θα στηρίξουν την ομάδα του -καλύτερου προπονητή της σεζόν- Γιώργου Μπαρτζώκα στον ημιτελικό με την Εφές (19:00, Novasports Prime). Οι Πειραιώτες καλούνται να βάλουν... στοπ στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, που πήγε στη Σερβία έχοντας ακόμα την ταμπέλα των πρωταθλητών Ευρώπης. Προβλήματα σε αγωνιστικό επίπεδο δεν υπάρχουν για τον Ολυμπιακό, ενώ η Εφές θα παίξει χωρίς τον Σιμόν. Διαιτητές του πρώτου ημιτελικού θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ, Όλεγκς Λάτισεβς και Γκίτις Βίλιους.

Λίγο αργότερα, στις 22:00, οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θα καταγράψουν ακόμα έναν... εμφύλιο με τον νικητή να αποκτά αυτόματα την ευκαιρία να παλέψει για την κούπα. «Κλάσικο με γιγαντιαία σημασία», ανέφερε για την αναμέτρηση στο SDNA ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ζεράρ Σολέ και μένει να φανεί ποιος από τους Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Πάμπλο Λάσο θα χαμογελάσει στο τέλος. Η διαιτητική τριάδα αποτελείται από τους Λουίτζι Λαμόνικα, Ίλια Μπελόσεβιτς και Μεχντί Ντιφαλά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share