Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Euroleague: Κορυφαίος προπονητής της σεζόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας! (video)

Σπουδαία διάκριση για τον «ερυθρόλευκο» τεχνικό

18 Μαΐου 2022 14:00
Euroleague: Κορυφαίος προπονητής της σεζόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας! (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς για δεύτερη φορά στην καριέρα του (2013 η πρώτη, επίσης με την ΚΑΕ Ολυμπιακός). Και «ισοφάρισε» τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος έχει πάρει τον ατομικό τίτλο επίσης δύο φορές.

Δείτε επίσης: Μπακς: Πυροβολισμοί στο Μιλγουόκι - Χαμός έξω από το γήπεδο (vids)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έλαβε το βραβείο που έχει πάρει το όνομά του από τον θρυλικό Αλεξάντερ Γκομέλσκι, ωστόσο η σημειολογία της παράδοσης του τροπαίου στα χέρια του Μπαρτζώκα, ήταν ιδιαίτερη. Τη βράβευση έκανε η σύζυγος του αξέχαστου Ντούσαν Ίβκοβιτς, Νένα.

«Είναι συναισθηματική στιγμή για εμένα. Και σημαντική τιμή, γιατί υπάρχουν εξαιρετικοί προπονητές στη EuroLeague. Ευχαριστώ τον οργανισμό του Ολυμπιακού, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες που με βοήθησαν να φτάσω εδώ. Είναι τιμή που λαμβάνω αυτό το βραβείο από τους συναδέλφους μου, προπονητές», είπε ο Μπαρτζώκας.

Θλίψη στο παγκόσμιο μπάσκετ: Πέθανε ο Οκουλάγια!

Νέο σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ, αφού σε ηλικία 46 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Αντεμόλα Οκουλάγια! Την είδηση έκανε και επίσημα γνωστή η FIBA, η οποία μέσω των social media αποχαιρέτησε τον γεννημένο στη Νιγηρία, αλλά με γερμανικό διαβατήριο πρώην παίκτη.

Ο Οκουλάγια ήταν απόφοιτος του Νορθ Καρολάινα, ενώ στην Ευρώπη ανάμεσα στις ομάδες που αγωνίστηκε ήταν οι Μπαρτσελόνα, Άλμπα Βερολίνου, Βαλένθια και Χίμκι.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share