Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

«Μπλόκο» των 59 μελών του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό!

«Σαμποτάζ» στο πρότζεκτ του νέου γηπέδου του «Τριφυλλιού»

17 Μαΐου 2022 14:16
«Μπλόκο» των 59 μελών του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό!
Πηγή φωτογραφίας: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επιτυχή κατάληξη, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, είχε η προσπάθεια των 59 μελών του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να σαμποτάρουν το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Δείτε επίσης: Γήπεδο Παναθηναϊκού: Τι σημαίνει το έργο της Διπλής Ανάπλασης για τους Αθηναίους - Τι περιλαμβάνει

Η προσφυγή που είχαν καταθέσει εναντίον της επικύρωσης της Γ.Σ. (όπου υπερψηφίστηκε σε ποσοστό 68% η Διπλή Ανάπλαση) μετατράπηκε σε αγωγή. Κάτι που οδήγησε τον Διοικητικό Εφετείο στην αναβολή της εκδίκασης (η οποία είχε τυπική σημασία) για τον Φλεβάρη του 2023, ώστε να έχει εκδοθεί απόφαση ως τότε και για την αγωγή.

Ισχυριζόμενοι ότι το πρότζεκτ όφειλε να έχει υπερψηφιστεί από τα 2/3 του συνολικού αριθμού των μελών και όχι των ψηφισάντων, αλλά και ότι δεν έπρεπε να υπάρξει επιστολική ψήφος, οι 59 ζήτησαν ακύρωση όλης της Γενικής Συνέλευσης.

γηπεδο-βοτανικοσ

Εκείνο που έχει σημασία ωστόσο είναι ότι με τη συγκεκριμένη κίνηση πέτυχαν την καθυστέρηση των διαδικασιών, καθώς για τους επόμενους 9 μήνες δεν θα μπορεί να προχωρήσει η υπογραφή των συμβάσεων ανάμεσα σε Δήμο και Παναθηναϊκό.

Πηγή: sport-fm.gr

Ο Παναθηναϊκός λαός ψήφισε ΝΑΙ και το μπαλάκι πλέον στον Κώστα Μπακογιάννη!

Ο κόσμος μίλησε! Με ποσοστό που άγγιξε το 68% οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να περάσει η Διπλή Ανάπλαση στον Βοτανικό. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού «μίλησε». Τα μέλη που κλήθηκαν να αποφασίσουν στη σημερινή ψηφοφορία υπερψήφισαν το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, με ένα ποσοστό που φτάνει το 68,5 %.

Συγκεκριμένα στη σημερινή κρίσιμη για το μέλλον του συλλόγου ψηφοφορία ψήφισαν συνολικά 2994 άτομα. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 2985, τα άκυρα 4 ενώ τα λευκά ήταν 5. Έτσι λοιπόν 2051 άτομα ψήφισαν υπέρ και 934 κατά.

Ο δρόμος λοιπόν για την κατασκευή του νέου σπιτιού του τριφυλλιού έχει ανοίξει διάπλατα. Σε μια διαδικασία που ξεκίνησε στις 12 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μία το βράδυ.

γηπεδο-βοτανικοσ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός δεν πάει με αποτέλεσμα απλής πλειοψηφίας στον Βοτανικό. Επιδίωξε κι έπεισε τον κόσμο του να στηρίξει το πρότζεκτ με ευρεία συναίνεση που έφτασε το 68,5%!

Οι αρνητικές ψήφοι δεν έφτασαν τις 1.000 που θα ήταν και ο απαγορευτικός αριθμός για τη Διπλή Ανάπλαση, ωστόσο πλέον το σημαντικό για το τριφύλλι είναι να βαδίσει με ενωτική τάση στην επόμενη ημέρα, αφήνοντας πίσω τις εντάσεις που υπήρξαν προεκλογικά.

FIFA WORLD CUP QATAR 2022

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share