Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πέθανε 27χρονος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα

Ανείπωτη θλίψη!

15 Μαΐου 2022 14:00
Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πέθανε 27χρονος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος στη Μπαρτσελόνα. Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αργεντινή ο Μάξι Ρολόν και ο αδελφός του, Άριελ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητό τους έπεσε πάνω σε δέντρο.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην πατρίδα του, ο Μάξι μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του Άριελ ταξίδευαν στο πατρικό τους στην Κασίλντα της επαρχίας Σάντα Φε, το πρωί του Σαββάτου, όταν το αυτοκίνητό τους έφυγε από το δρόμο για άγνωστους ακόμα λόγους.

Και οι δύο έχασαν τη ζωή τους από τα τραύματα της σύγκρουσης, με την Μπαρτσελόνα να κάνει σχετική ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας τη θλίψη της για το γεγονός.

Ο 27χρονος Αργεντινός είχε αγωνιστεί για μία εξαετία στις ακαδημίες και τη δεύτερη ομάδα των Καταλανών, πριν επιστρέψει στη Λατινική Αμερική, ενώ έχει και έναν δίδυμο αδερφό που είναι επίσης ποδοσφαιριστής, έχοντας περάσει από τις Βελέζ και Άρσεναλ Σαραντί.

Θρήνος στην Αργεντινή: Νεκρός από πυρά αστυνομικών 17χρονος ποδοσφαιριστής

Στην θλίψη έχει βυθιστεί η Αργεντινή, μετά τον θάνατο του 17χρονου Λούκας Γκονσάλες από πυροβολισμούς αστυνομικών.

Ο άτυχος νέος, ο οποίος αγωνιζόταν στην Μπαράκας Σεντράλ, επέβαινε (μαζί με τρεις άλλους νεαρούς) σε αυτοκίνητο που έγινε στόχος πυρών από αστυνομικούς με πολιτικά.

Η αστυνομία της περιοχής δικαιολόγησε το συμβάν αναφέροντας πως οι νεαροί δεν σταμάτησαν σε έλεγχο, ωστόσο οι συγγενείς του αδικοχαμένου Λούκας τόνισαν πως τα παιδιά φοβήθηκαν όταν είδαν τρεις ενήλικους να παρουσιάζονται ως όργανα της τάξης δίχως διακριτικά και γι' αυτό έφυγαν.

Όπως αναμενόταν, το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη χώρα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share