Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας - Οριστικό: Τόσα εισιτήρια παίρνουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού θα διεξαχθεί με σχεδόν 50.000 φιλάθλους στο ΟΑΚΑ

9 Μαΐου 2022 14:36
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας - Οριστικό: Τόσα εισιτήρια παίρνουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στη συνάντηση που είχαν την περασμένη Τετάρτη (04/05) με την ΕΠΟ, ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος στις 21 Μαΐου, είχαν αιτηθεί από 22.000 εισιτήρια με 5.000 εισιτήρια να πηγαίνουν για τις ανάγκες της Ομοσπονδίας.

Η Αστυνομία όμως είχε ρίξει στο τραπέζι την πρόταση των 17.000 εισιτηρίων, η οποία βρήκε αντίθετες τις δύο ομάδες, μιας και τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ τόνιζαν πως δεν συντρέχουν λόγοι για να δημιουργηθούν τόσο μεγάλες «νεκρές» ζώνες στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τελικά, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (09/05) στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, στην οποία συμμετείχαν δύο φιναλίστ, μαζί με την ΕΠΟ και την Αστυνομία, πάρθηκε η απόφαση να δοθούν περισσότερα εισιτήρια. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα έχουν στα χέρια τους από 21,478 εισιτήρια για να τα προμηθεύσουν στους φιλάθλους τους, ενώ 5.504 εισιτήρια θα πάνε για τις ανάγκες της Ομοσπονδίας.

Οι θύρες που θα φιλοξενήσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι οι 1,2,3,4,5,6,7,32, 34 και 35, ενώ αυτές για τους φίλους του ΠΑΟΚ είναι οι 11Β,12Γ,13,14,15,16,17,19,20,21 και 22.

τελικοσ-οακα
EUROKINISSI

Super League: Προβάδισμα Παναθηναϊκού για Ευρώπη - «Λευκή» ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλοι δίχως τέρματα, σε έναν αγώνα που είδαμε μερικές καλές φάσεις, αλλά και αρκετή ένταση και πολλές κίτρινες κάρτες!

Και οι δύο ομάδες γνώριζαν πριν την έναρξη του μεταξύ τους ντέρμπι ότι δεν υπήρχε το περιθώριο της ήττας, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα είναι πλέον στην τελική του ευθεία!

Εξάλλου η ΑΕΚ με πιθανή ήττα θα πήγαινε στο -5 από τον Παναθηναϊκό, ενώ το Τριφύλλι εάν έχανε θα έβλεπε την ΑΕΚ να τον προσπερνάει, χωρίς να έχουν πλέον άλλο παιχνίδι να δώσουν μεταξύ τους και ενώ αναμένεται να πάει να παίξει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

τελικοσ-οακα
EUROKINISSI

Κάπως έτσι, βάσει και της εικόνας τους, αλληλοεξουδετερώθηκαν στην αναμέτρηση και θα λέγαμε ότι η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, με το πρώτο μέρος να ανήκει περισσότερο στους γηπεδούχους και το δεύτερο στους φιλοξενούμενους.

Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες ήταν το δοκάρι του Χατζισαφί στο 29΄και η προσωπική ενέργεια του Καρλίτος με το φαλτσαριστό σουτ στο δεύτερο μέρος. Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει 55 βαθμούς και η ΑΕΚ 53!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share