Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρούμπλεφ – Τσιτσιπάς 1-2: Στα ημιτελικά της Μαδρίτης ο Έλληνας τενίστας

Σίφουνας ο Tsitsifast

6 Μαΐου 2022 23:34
Ρούμπλεφ – Τσιτσιπάς 1-2: Στα ημιτελικά της Μαδρίτης ο Έλληνας τενίστας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φουλ για κούπα ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας νίκησε στα τρία σετ τον Αντρέι Ρούμπλεφ (6-3, 2-6, 6-4) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά που γίνεται στην Μαδρίτη.

Δείτε επίσης: Η άγνωστη αποκάλυψη για τον Στέφανο Τσιτσιπά – Πότε πήγε να χάσει τη ζωή του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις του στη χωμάτινη επιφάνεια, ξεπερνώντας και το υψηλό εμπόδιο του Ρώσου Αντρέι Ρούμπλεφ. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τον Έλληνα τενίστα να είναι αυτός που χαμογέλασε στο φινάλε, έπειτα από δύο ώρες.

Ο ημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά είναι προγραμματισμένος για το βράδυ του Σαββάτου (7/5, 22:00).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν αυτός που πραγματοποίησε ένα καλό ξεκίνημα. Προηγήθηκε με 3-0 με γρήγορο μπρέικ, κράτησε εύκολα το σερβίς του και πήρε το πρώτο σετ με 6-3.

«Σταυρώνουν» τον Στέφανο Τσιτσιπά: Έξαλλο το Twitter μαζί του – Οι διακοπές στο Μαλιμπού εν μέσω πολέμου

Ένα νέο μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Twitter προκάλεσε αντιδράσεις στους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ο εκατομμυριούχος Τσιτσιπάς - Το εξωφρενικό ποσό στο οποίο ανέρχονται τα έσοδα του από το τένις

Ο Έλληνας τενίστας έγραψε χαρακτηριστικά «Το Μαλιμπού είναι ένα μαγικό μέρος», την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ο πόλεμος στην Ουκρανία, μετά τη ρωσική εισβολή. Πολλοί έσπευσαν να τον επαναφέρουν στη σκληρή πραγματικότητα, θυμίζοντάς του μάλιστα την καταγωγή της μητέρας του από τη Ρωσία.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share