Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λιούς Χάμιλτον και Σερένα Γουίλιαμς διεκδικούν την Τσέλσι - Τι ποσό δίνει ο καθένας;

Νέοι υποψήφιοι αγοραστές για την αγγλική ομάδα μετά την απομάκρυνση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς

21 Απριλίου 2022 13:12
Λιούς Χάμιλτον και Σερένα Γουίλιαμς διεκδικούν την Τσέλσι - Τι ποσό δίνει ο καθένας;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λιούις Χάμιλτον και η Σερένα Γουίλιαμς φέρονται αποφασισμένοι να κινηθούν για την αγορά της Τσέλσι συνεισφέροντας χρήματα στο κονσόρτσιουμ του Σερ Μάρτιν Μπρόουτον, ο οποίος ηγείται προσπάθειας για την εξαγορά του λονδρέζικου συλλόγου απ' τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Sky News, στο πλευρό του επικεφαλής του fund, Σερ Μάρτιν Μπρόουτον, ο οποίος υπήρξε πρώην πρόεδρος της Λίβερπουλ και της British Airways, είναι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 και η κατά πολλούς κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών. Πηγές του Sky News αναφέρουν ότι ο Χάμιλτον και η Ουίλιαμς, τα μέλη με το υψηλότερο προφίλ στο εν λόγω κονσόρτσιουμ αλλά και στα άλλα δύο fund που διεκδικούν την ιδιοκτησία των Μπλε, έχουν δεσμευτεί ότι θα συνεισφέρουν από 10 εκατ. λίρες ο καθένας! Περί τα 12 εκατ. ευρώ...

Τόσο ο Χάμιλτον, ο οποίος θα αγωνιστεί για τη Mercedes στο Γκραν Πρι της Emilia Romagna στην Ίμολα αυτό το Σαββατοκύριακο, όσο και η Γουίλιαμς, η οποία έχει κερδίσει 23 τίτλους Γκραν Σλαμ, τα τελευταία χρόνια επενδύουν σε διάφορες επιχειρήσεις. Η Serena Ventures, το ταμείο επιχειρηματικών κεφαλαίων της Γουίλιαμς, ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα μια επένδυση στο Opensponsorship, μια νεοφυή εταιρεία αθλητικών τεχνολογιών με έδρα τη Βρετανία, ενώ ο Χάμιλτον έχει υποστηρίξει μια σειρά από εταιρείες, όπως η Zapp, που αφορά ταχεία παράδοση παντοπωλείων με έδρα το Λονδίνο.

Ο Χάμιλτον και η Ουίλιαμς βρίσκονται σε συνομιλίες με την ομάδα του Μπρόουτον για αρκετές εβδομάδες.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share